Reklama

Reklama

Obleva

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Štětín. Konec zimy, začátek jara. V ledové vodě na břehu Odry je nalezeno tělo mladé ženy. Vyšetřování vede Zawieja, třicetiletá policistka, která se nikdy nevzdává. Brzy se ukáže, že nejde o obyčejnou vraždu, protože žena krátce před tragickou smrtí porodila. Ale kde je dítě? Pro hlavní hrdinku se pátrání po novorozenci stává silným, i když zpočátku nevědomým impulsem ke konfrontaci s vlastní situací: je svobodnou matkou, dokonalou policistkou a především ženou, která po manželově smrti prochází krizí. Boj o dítě se mění v zoufalou bitvu o záchranu sebe samé. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poliaci nám prinášajú temne depresívnu krimi, a teraz by sa prináležalo napísať, že "v škandinávskom štýle", avšak osobne si myslím, že ich úroveň filmárčiny už dávno dosiahli, ak neprevýšili. Ale to je len môj subjektívny pocit. Môj obľúbenec Eryk Lubos v nezvyklej roli psychopata ma pekne rozsekal. Posledná epizoda je trochu akoby z iného sveta, ale tie konce má málokto u takýchto seriálov kvalitne a dokonale vychytané. Za mňa 90%. ()

Daddko 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, len sa to zle pozerá keď do krimi filmu sú vtiahnuté malé, bezbranné deti. A  otázka, má sa  matka malého dieťaťa,  ktorá už nemá manžela pokračovať v profesii kriminalistky v prvej línii alebo zmeniť a venovať sa predovšetkým tomu najcennejšiemu čo má - dieťaťu ?  Ako je to vo filme sa mi nepáči, dal som najprv  4* po tejto úvahe som zmenil  na 2*. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hrozná šaškárna. A jediným důvodem, kvůli kterému jsem to celé dokoukal byla samozřejmě a proč to nepřiznat Katarzyna Wajda . Velmi půvabná a navíc velice vhodně typově obsazená. Kvůli ni jsem chvíli uvažoval i o třech hvězdách, ale pak přišel závěrečný, naprosto přelácaný díl, plný klišé a nelogických momentů a střelil tenhle z počátku solidní seriál do jediné zdravé nohy, co mu ještě zbyla. Takže za dva, víc bohužel ani ránu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obcas to funguje, obcas je to hlupucke a naivne. Stereotyp vysetrovatelky je ako vystrihnuty z kvanta skandinavskych zalezitosti, ale krimi-pripad celkom ujde. Snazi sa to hrat i na emocnu rovinu, ale nie vzdy sa to dari. Taky priemer. 58% Ak nemate akurat co ine pozerat a zanrovky sa vam pacia, skuste....Trepa- kolega nezdolnej pani vysetrovatelky bol spravnak. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Atmosféru to určitě mělo výraznou, ale takovou temnou, tíživou, smutnou a po 4 dílu už mi to přišlo takové ohrané. Pátý díl mi přišel nejlepší, navnadil mě na finální šestý, který mě až tak neuchvátil. Takže to moc okecávat nebudu; na polský počin to nebylo marné, ale asi bych z tohoto udělal plnohodnotný dvouhodinový film, než to rozvést do 6 epizod, které mi dějově moc nepřišly zajímavé. Postavy byly celkem v pohodě, stejně tak hudba. No, na 1 vidění to nebylo nejhorší, ale víckrát už asi ne. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (2)

  • Na konci časti pred vstupom Trepu do kancelárie, v ktorej spia pritúlená Zawieja a Radwan, jasne vidieť v pravej časti obrazovky v kancelárii (prípadne odraze) osobu zo štábu, ale akonáhle príde Trepa už do miestnosti, tá osoba tam nie je. (Stillborn83)
  • Seriál se převážně natáčel v severozápadním Polsku ve městě Štětín, které se nachází u hranic s Německem. (Trajektt)

Reklama

Reklama