Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (930)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mr. & Mrs. Smith sú krásni, vedia trafiť slepačí zadok na 500 metrov, vedia dokonale zaradiť rýchlosť, včas strhnúť volnat, sú mladí, inteligentní, dokonalí a ... rovnakí. Prečo sú úplne rovnakí? Prečo je žena femina s ocelovým hákom a muž hladký metroš? Prečo ich spojením nevznikne niečo nové, iné, ale znova len to isté len nafúknuté? A prečo funguje pikantný gender battle iba keď je večera na stole? Lebo je to popkornová rýchlokvaska a bodka. Smutná odpoveď na záludné otázky, ale je to tak. Škoda veliká už len koli ultrasympatickému páriku, ktorého iskrenie zrejme nebolo hrané. 60% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

OK, první hodnocení bylo až moc čerstvé, tudíž naprosto nekritické a komentář říkal pouze něco o fyziologických pochodech, které se ve mně odehrávaly při sledování "Mr. and Mrs.Smith" na plátně. Ale chtěl bych dát vale extatickým výkřikům - pojďme na seriózní hodnocení...Akčně-konverzační komedie o tajnůstkářském páru se opírá o kvalitní scénář a především trefné dialogy. Ty by však mohly vyšumět do ztracena, pokud by to mezi ústřední dvojicí nefungovalo. Nevím, koho napadla ta ďábelská myšlenka dát dohromady nejerotičtější filmové hvězdy současnosti, ale chtěl bych mu touto cestou poděkovat (a Angie s Bradem už to asi udělali). Nejenže se povedlo vytvořit pár, kterému to vedle sebe víc než sluší, povedlo se vytvořit pár dvou velmi talentovaných herců se smyslem pro pointu, akci a nadhled. "Smithovi" jsou nonstop zábava chrlící v kulometném tempu kousavé poznámky na adresu protějšku, vzrušení, drsnou manželskou bitku, dráždivé pohledy, přestřelky a perfektně načasované hlášky. A je toho mnohem víc...Nebudu to prodlužovat - "Mr. and Mrs.Smith" je film, který nově definoval pojem sexy. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

měli se milovat v dobrém i ve zlém, dokuď je smrt nerozdělí. jane je chytrá, je sexy, nemá zábrany, je spontální, komplikovaná, prostě rozkošná. john je ten nejmilejší, jakého kdy potkala. přichází ovšem manželská krize a sezení u psychologa, které je prokládáno ústřižky jejich společného života a plněním úkolů. jednoho dne dostávájí úkol ,,Ú" a pak mají každý 48 hodin, aby zlikvidovali toho druhého. komu držet palce? já B.P! jak všechno dopadne je asi každému jasné, protože tak to má v pohodové komedii protkané akčními scénami být. z obou představitelů hlavních rolí vyzařuje ,,TO" co vás vtáhne do děje a akce je zde také dost. tenhle film má především úkol pobavit a to u mě fungovalo. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jak rozdmýchat pohasínající jiskry? Plán A: zajít do manželské poradny....Ne, vezmu to od prostředka. On se živí jako nájemný vrah a neumí střílet na pouti. Ona vydělává na rodinný chléb jako nájemná vražedkyně a neumí vařit. Jednoho dne je jejich zaměstnavatelé pošlou proti sobě a ukáže se, že oba mají několik kostlivců ve skříni (on kolem šedesáti, ona 312) a jejich spokojeně nudný středostavovský život byla pompézní divadelní kulisa. Nastupuje Plán B: při zabíjení drahé polovičky zjistíte, že zatímco ruce mlátí a nohy kopou, srdce stále plane. A ten přechod z cynického: Any last words? The new curtains are hideous " je naprosto přirozený a odehrává se v akčním mišmaši honiček a stříleček. Exploze náloží střídá exploze vášně, ale chlebodárcům došla trpělivost a začíná hon na naše hrdličky. Zastav se a nepřežiješ aneb Romeo, Julie a kalašnikov... Doug Liman využil třaskavé chemie mezi herci, přidal špetku dynamitu v akčních scénách a opepřil černým humorem. Výsledný produkt chutná jako cyankáli- v šampaňském. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Standartní hollywoodský prefabrikát, ve kterém si notuje slabý scenář s upoceným těžkopádným humorem. Pár vtipných gagů tu je (asi dva), ale ty se zcela ztratí v záplavě průměrnosti. Totiž ani akční scény, které měly být největší Limanovou doménou, nejsou nic moc, snad s výjimkou jedné automobilové honičky. Napsal bych i více, ale tenhle film se mi už hodinu po shlédnutí totálně vykouřil z hlavy. Zkrátka jeden z kasaštyků, který lákal pouze na velká jména a kupodivu to na 200 milionovou tržbu bohatě stačí. Mně ale ne. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Natáčelo se od 5. ledna do 22. dubna, 12. srpna do 31. října 2004 a od 14. do 18. března 2005 v Kalifornii, New Yorku, Coloradu a v Itálii. (Varan)
  • Aby své role zabijáků ztvárnili věrohodně, museli Brad Pitt (John Smith) a Angelina Jolie (Jane Smith) podstoupit tzv. „školu špionů“. Oba herci každý týden navštěvovali lekce střelby, dostali také průpravu v oblasti speciálních operací a protiteroristických taktik. Museli si osvojit celou řadu různých dovedností a snažit se přitom vypadat, že se tomu věnují už léta. (duklak2)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama