Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Viac konverzačka ako akcia, čo by ani tak nevadilo. Horšie je to, že vzájomná manželská chémia je silno závislá od dialógov, resp. úrovne "zábavnosti" uštipačného humoru a vzájomného doberania sa. V tomto smere film vykazuje veľké výkyvy, za čo v podstate imho môže zbytočná naťahovanosť (hlavne v úvode), ktorá podráža nohy kvalite snímku ešte viac vďaka veľmi jednoduchému a priamemu scenáru. Vo výsledku jednohubkový priemer. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nemám nejmenší problém dát téhle taškařici šticu. Pro mě nádherný exemplář lehké letní zábavy - na nic si nehraje je vtipný, sexy a i když bych nepoužil slova chytrý - rozhodně není nijak zvlášť degradující. Brad i Angelina si to museli královsky užívat - a jak víme z bulváru, nejspíš ve všech smyslech slova :) - oba působí uvolněně a krásně jim to spolu štymuje. Liman nezapře své zkušenosti z prvního Bourna a všechny akční scény mají punc prvotřídní kvality (přičemž nejlepší je podle mě ruční férovka, aneb intermezo mezi přestřelkou a sexem), i když tu poslední bych možná raději vystřihl, zas až takový nadhled po mě nechtějte. No a co je na snímku nejlepší? Vtip, hlášky a některé dialogy - poslední scéna z manželské poradny mě definitivně ujistila, že cokoli nižšího než 70% si Smithovi nezaslouží. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená (možná nejsem zcela objektivní, a je mi to jedno) má to švih, má to šmrnc, má to vtip, trefné dialogy a hlavně sympatickou dvojku Brada Pitta a Angelinu Jolie, které to nejen sluší, ale mezi kterou to jiskří. Mr. & Mrs. Smith jsou „obyčejný“ pár , který se seznámil „před pěti nebo šesti lety“ a na který najednou padla ta „obrovská prázdnota“, které se říká manželství.. naštěstí, se do toho plete ta práce. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

30% -Pár spektakulárních akčních scén a sympatický pár v hlavních rolích jsou jediné klady tohoto paskvilu, ježhož scénář, jsa si vědom své vlastní bezvýchodnosti, hloupne s každou přibývající minutou. Koukněte se radši zvlášť na nějaký Matrix a Válku Roseových. Tento film je tak trochu „2 in 1“ z obou zmiňovaných, a zoufale nefunguje. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mr. & Mrs. Smith sú krásni, vedia trafiť slepačí zadok na 500 metrov, vedia dokonale zaradiť rýchlosť, včas strhnúť volnat, sú mladí, inteligentní, dokonalí a ... rovnakí. Prečo sú úplne rovnakí? Prečo je žena femina s ocelovým hákom a muž hladký metroš? Prečo ich spojením nevznikne niečo nové, iné, ale znova len to isté len nafúknuté? A prečo funguje pikantný gender battle iba keď je večera na stole? Lebo je to popkornová rýchlokvaska a bodka. Smutná odpoveď na záludné otázky, ale je to tak. Škoda veliká už len koli ultrasympatickému páriku, ktorého iskrenie zrejme nebolo hrané. 60% ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Film se odehrává kolem a v New Yorku, ale během honičky v autech, kdy Jane (Angelina Jolie) a Johna (Brad Pitt) pronásledují tři BMW, je jasně vidět cedule, označující Los Angeles. (Miro_CZ)
  • John Smith (Brad Pitt) nosí hodinky značky Casio G-Shock G-2310 a IWC Pilot Chrono IW3706 a Jane Smith (Angelina Jolie) nosí Tissot T-Touch. (dyfur)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno