Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený příběh, i po několikerém shlédnutí netřeba měnit mé hodnocení 4*. Proč? Za parádní výkon oblíbence Edwarda Nortona a Bena Stillera, za charismatickou Jennu Elfman a za režisérské eso Miloše Formana (ač malá role, i tak dokázal zapůsobit). A Norton dokázal, že není jen skvělým hercem, ale i nadějným režisérem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film nijak zvlášť na mňa nezapôsobil. Herci boli dobrí, rozpočet slušný, new yorkské lokácie potešili. Ale akosi som nevedel prísť na chuť myšlienke globálneho, nadduchovného súznenia ľudí. Naivne smiešna idea. Do spolužiačky zo základnej školy Anny sa bezhlavo zamiluje rabín Jake a tiež kňaz Brian, potom čo sa po rokoch znova stretli. Na tejto podivnej religiozno-romantickej komédii ma najviac zaujalo to, že na režisérskej stoličke sedel sám Edward Norton, ktorý si tu zahral aj jednu z hlavných úloh. ** ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jenna Elfman je ozaj pekná, pripomína mi moju súčasnú spolužiačku z vysokej školy. Taktiež tento film mal zaujímavý námet, hudba pohodová a aj záver skvelý, no počúvať postavu, ktorú hral Norton, ako hovorí meno Božie nadarmo, vyzýva, aby ľudia prešli cez červenú, to už nebolo ono. Ani vtipné to niekedy nebolo, ono to je len prostý pohodový film, na ktorý po čase možno zabudnete. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tmavý a světlý. Noc a den. Rabín a katolický kněz. Jake Schram (Ben Stiller) a Brian Finn (Edward Norton). Těžko si člověk může představit rozdílnější postavy, ale přesto jsou oba nejlepšími přáteli. Ani zcela rozdílné náboženství je od sebe nemůže oddělit. To se může podařit pouze jedinému - ženě. Po mnoha letech se do města vrací jejich dětská kamarádka Anna (Jenna Elfman), do které se oba zamilují. Dokáže vzájemné přátelství prekonat i nevraživost a milostné soupeření? ... Vtipná romantická komedie, u které se určitě nebudete nudit (i přes její docela dlouhou ... délku :). Sice jsem od začátku tak nějak tušil, jak to celé dopadne, ale na romantické filmy se nekoukáme abychom zde řešili nějaká dramata a složité zápletky, ne ? Oba (všichni tři) hlavní hrdinové jsou příjemní a těžko si představit v jejich rolích někoho jiného. Na první pohled jsou opravdu Stiller a Norton rozdílní jako den a noc. Norton prostě věděl, koho si do "svého" filmu zvolit. Potěší i malá role Miloše Formana... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Dřív se mi tenhle film líbil více, ale nějak jsem z něj vyrostl nebo co. Scénář sice nepostrádá dávku inteligence a kvality Eda Nortona jako režiséra i herce netřeba zpochybňovat, ale už to ve mě nic nevyvolává. Navíc konec je tak hrozně pozitivní s některejma za uši tahajícíma větama (když Anna chce po Brianovi, aby kvuli ní neopouštěl víru), že už to prostě nemusim nikdy vidět. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Casanovu (byznysmena z kanceláře z protější budovy) hraje Bodhi Elfman, manžel Jenny Elfman (Anna Riley). (ČSFD)
  • Edward Norton (Brian Finn) si kvůli své roli obarvil vlasy na blond, přestože pro jeho postavu nebyla barva vlasů důležitá. (Nancy...)

Reklama

Reklama