Reklama

Reklama

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (469)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jennifer má tak krásný nohy, že se měla narodit jako stonožka, abych si to pořádně užil. Jediný co mě na filmu mrzí, krom absence sexu samozřejmě, že komediální rovina z první části se pomalu proměňovala v rovinu akčnější a ještě k tomu víc a víc fasovala romantickou příchuť. Ty tři hvězdičky jsou z odřenýma ušima a můžou děkovat za mou slabost pro Jennifer. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

The Bounty Hunter je ďalší z rady romantických filmov, ktoré síce nič nové neprinesú ale dobre sa na ne díva. Skvelí herci stále "v kurze", ľahký komediálno akčný nádych, režisér čo má skúsenosti s komédiami. Námet sa od originality príliš nepretrhol. Žáner udáva tempo, nik sa nepýta či taký postup dáva aj zmysel celému filmu. Máte chuť na komédiu? Tak tých kvalitných vtipov tu tak veľa nie je a nejeden vydarený ste videli už inde. Chcete akciu? Máte tu pár akčných scén, ale nečakajte úžasné kaskadérské kúsky či dych berúce zábery. Niekto sa totižto rozhodol túto jednohubku natiahnuť na neúmernú 110 minútovú bombu. To vytvára zhruba polhodinový priestor na dejovú prázdnotu, kde nie je ani poriadna akcia a ani ten vzťah Gerarda a Jennifer sa veľmi neposúva vpred. Ich samotný casting odhaľuje určitý potenciál - ako sami sú výborní. Hodina vám celkom ujde, ale druhá hodina už smeruje do typickej žánrovej šlamastiky, kde niet čo hrať. ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

Exmanželka za odměnu = film za trest./// Režisér průměrných až lehce nadprůměrných komedií jako jsou Holka na roztrhání, Hitch: Lék pro moderního muže či Bláznovo zlato si řekl, že jich ještě nebylo dost - a přidává další, tentokrát skutečný skvost. Jeho předchozí filmy jsou v porovnání s Exmanželkou perfektní počiny./// Prolog filmu je více než slibný, Milo uhání autem po silnici a v kufru piští Nicole, dostane se z auta ven a prchá. Střih a nápis „o 24 hodin dříve“. Postupně se tedy dozvídáme, jak Milo chytil svou kořist. Dvojice si mezitím stihne u romantické večeře vyříkat své problémy z minulosti, usmířit se, znovu se rozhádat. V mezičase Miloa honí gang, kterému dluží tisíce dolarů a Nicole se snaží přijít vraždě na kloub./// Pár vtipných momentů se najde. Například když Milo dojde k Nicole domů a zasviní jí tam, co může + scéna s brokovnicí a útěkem před golfovými odpaly. Díky šikovnému střihu si užijeme i chvilku napětí (ano, snažila jsem se najít alespoň něco pozitivního, byť to trvá jen pár vteřin), když si myslíme, že na sebe chtějí oba zaútočit, ale… Uvidíte sami, nebudu spoilerovat. I když napsat, jak dopadne třeba i celý film, by nebyl žádný spoiler, to dojde i kamzíkovi po lobotomii. Záhadou mi zůstává, proč si režisér myslel, že dokáže natočit zábavný 2hodinový film (nebo proč si to ještě třeba i teď myslí). Exmanželka za odměnu trpí krizí vlastní identity. Jedná se o romantický žánr? Nebo je to romance, kde je tedy nějaká ta akce (automobilová honička, gang)? A nebo komedie, ve které je vtipů zhruba tolik jako prezervativů v mateřské školce?/// Ona pověstná chemie mezi párem sice funguje, ale v průběhu filmu si nedají ani pusu, chybí jim vášeň a větší nadšení. Nečekám extatické vytržení, když se na sebe postavy podívají, ale aspoň něco, sakra! Za těch 110 minut jsem byla otrávená takovým způsobem, že jsem ještě s láskou vzpomínala na příšerně nekonečné hodiny chemie. Je to tak špatný film, že člověku dochází sarkasmy, což o lecčems svědčí. Neskutečně jsem litovala, že nemůžu sedět doma, udělat si u toho pedikúru, manikúru, zkrátka cokoliv. To by bylo totiž mnohokrát větší vzrůšo, než tento nedomrlý pokus o film! Nechoďte na to, je to ztráta času a peněz. Radši bych byla na dvě hodiny vysávačkou exkrementů (s tou cool hadicí!) na pražských chodnících, než to vidět znovu. P.S. Malé bezvýznamné plus má film za Butlerovo mužné strniště, ale příště musí ukázat něco víc! 35%. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Jediný dobrý nápad v tomto filmu měl ten sedmnáctiletý řidič rikši, když řekl Jennifer Anistonové, aby mu ukázala kozy místo placení. Bohužel nebyl realizován. A tak tu máme jednu docela zdlouhavou romantickou komedii, v níž to mělo pořádně jiskřit, ale nejiskřilo, a nečím, čemu se říká vtip, se pořádně šetřilo. Holt jaksi impotentní scénář nenabídl moc zábavy. A přitom ti dva vůbec nebyli špatní, jen kdyby měli co hrát. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Butler mi vždycky přišel, že jako herec nemá moc charisma, a Aniston mi připommínala spíše frigidní barbínu, takže už jen výběr herců mne nijak nezaujal. Když Aniston vrtí zadkem, nepřijde mi to nijak sexy, i když na J.Lo ještě nemá. inu a pak zde máme naprosto frigidní příběh o lovci odměn a skvělé reportérce, které by ty její lodičky s podpatkem omlátil v realitě o hlavu první drogový dealer a udělal jí tak díru do hlavy a bylo by po kariéře reportérky i reportérce samotné. Máme zde ještě vyděrače dluhů, jak originální, a pak chlápky, co kryjí jednu zločinnou akci za každou cenu. Akce je minimum, zbytečného a nijak vtipného povídání hodně. Za zmínku stojí snad jen scéna na dostizích, jinak nemá smysl na film koukat. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Námět na film Exmanželka za odměnu vzešel při obyčejném sousedském rozhovoru. Těmi sousedy byli producent Neal H. Moritz a režisér Andy Tennant, kteří spolu v minulosti vyrobili film Holka na roztrhání (2002). (darek kartac)
  • Kvôli úvodnej scéne divokých osláv Dňa nezávislosti, kde hlavný hrdina Milo prenasleduje zločinca na chodúľoch, museli na niekoľko týždňov zablokovať tri newyorské bloky. Natiahli po nich hustú sieť drôtov a káblov a so stovkami komparzistov nacvičovali komplikovanú akciu. (Very_kuul)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama