Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (469)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento Klenot si zaslouží jediné: Proložit minimálně čtyřmi dvacetiminutovými bloky vložek, čističů hajzlů, tablet pro chlapy, co se nemohou v noci vychcat a prášků, co dokonale vyperou natrávený bramborový salát z vaší košile, aniž by vybledla, a šup s tím na Novu. Samozřejmě až ve dvě ráno, aby to nemohlo zkazit vynikající vkus diváků Felací v žůžové ohradě! Pět hvězd každému, kdo dokouká tuto bezcharakterní, trapnou, slaboduchou, neoriginální, tupou sračku do konce! ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli to je synonymum pro "absolute disaster" či nikoli. Mělo to být vtipné, ironické, místy romantické, ale chemie mezi hlavními představiteli nějak nezafungovala a taky mě nudila ta gangsterská zápletka, kterou řešila Aniston.. Přitom Gerard Butler je skvělý a Jennifer nestárne, nevím čím to. Na konci se mi chtělo brečet, ale ne tou uměle navozenou dojárnou, ale vzteky, že jsem se na to dívala... Ani se nedá říct, kdo má být cílový divák, kterého by Exmanželka za trest pobavila a kdo by z fleku dal 5*. Možná skalní fandové obou herců. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Vytrepať sa až k plátnu na duo Jennifer Gerard je podľa môjho skromného názoru strata peňazí. Dnes je totiž škoda každého Ojra, ktoré padne vedľa. Ani akčný žáner nie je veľmi namieste, skôr sa dá s úspechom tvrdiť, že ide o skoroakčnú romantickú skorokomédiu, v ktorej je všetko pekné, farebné a v ktorej je vidieť, že Aniston nepatrí do zberu surovín a Leonidas nepatrí do romantického priemeru. Vidieť to večer v televízií, keď na každej obrazovke nezmyselne trsajú samozvané celevriti, budete velebiť tento film prinajmenšom do neba. Fifty sixty. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Exmanželka za odměnu = film za trest./// Režisér průměrných až lehce nadprůměrných komedií jako jsou Holka na roztrhání, Hitch: Lék pro moderního muže či Bláznovo zlato si řekl, že jich ještě nebylo dost - a přidává další, tentokrát skutečný skvost. Jeho předchozí filmy jsou v porovnání s Exmanželkou perfektní počiny./// Prolog filmu je více než slibný, Milo uhání autem po silnici a v kufru piští Nicole, dostane se z auta ven a prchá. Střih a nápis „o 24 hodin dříve“. Postupně se tedy dozvídáme, jak Milo chytil svou kořist. Dvojice si mezitím stihne u romantické večeře vyříkat své problémy z minulosti, usmířit se, znovu se rozhádat. V mezičase Miloa honí gang, kterému dluží tisíce dolarů a Nicole se snaží přijít vraždě na kloub./// Pár vtipných momentů se najde. Například když Milo dojde k Nicole domů a zasviní jí tam, co může + scéna s brokovnicí a útěkem před golfovými odpaly. Díky šikovnému střihu si užijeme i chvilku napětí (ano, snažila jsem se najít alespoň něco pozitivního, byť to trvá jen pár vteřin), když si myslíme, že na sebe chtějí oba zaútočit, ale… Uvidíte sami, nebudu spoilerovat. I když napsat, jak dopadne třeba i celý film, by nebyl žádný spoiler, to dojde i kamzíkovi po lobotomii. Záhadou mi zůstává, proč si režisér myslel, že dokáže natočit zábavný 2hodinový film (nebo proč si to ještě třeba i teď myslí). Exmanželka za odměnu trpí krizí vlastní identity. Jedná se o romantický žánr? Nebo je to romance, kde je tedy nějaká ta akce (automobilová honička, gang)? A nebo komedie, ve které je vtipů zhruba tolik jako prezervativů v mateřské školce?/// Ona pověstná chemie mezi párem sice funguje, ale v průběhu filmu si nedají ani pusu, chybí jim vášeň a větší nadšení. Nečekám extatické vytržení, když se na sebe postavy podívají, ale aspoň něco, sakra! Za těch 110 minut jsem byla otrávená takovým způsobem, že jsem ještě s láskou vzpomínala na příšerně nekonečné hodiny chemie. Je to tak špatný film, že člověku dochází sarkasmy, což o lecčems svědčí. Neskutečně jsem litovala, že nemůžu sedět doma, udělat si u toho pedikúru, manikúru, zkrátka cokoliv. To by bylo totiž mnohokrát větší vzrůšo, než tento nedomrlý pokus o film! Nechoďte na to, je to ztráta času a peněz. Radši bych byla na dvě hodiny vysávačkou exkrementů (s tou cool hadicí!) na pražských chodnících, než to vidět znovu. P.S. Malé bezvýznamné plus má film za Butlerovo mužné strniště, ale příště musí ukázat něco víc! 35%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Režisér Andy Tennant nepřemýšlel o klíči k otřepané historce déle než o výběru košile na rodinnou večeři. Střídá časové roviny – což působí jen uměle – a fotogenická prostředí, takže hrdinové navštíví dostihy, kasino, tetovací salon či golfové hřiště. Kvůli potřebě akce vzniká dost nelogičností i gagů pro gagy a vrchní padouch je už od pohledu tak podezřelý, že měl být za mřížemi od kolébky.Nicméně pro část žen může mít Butlerův dřevorubecký šarm jistou přitažlivost a k průměru film doklopýtá díky hrstce vtipných okamžiků, k nimž patří palba golfovými míčky, telefonát z kufru auta nebo trestný čin „napadení policejního koně“.Tradičně největší odolnost musí divák projevit, když dojde na romantiku, slzy, pozdní přiznání chyb, omluvy a smiřování. Je pozoruhodné, kolik lehce vrásčitých hrdinů s těžce pubertálním chováním Hollywood spotřebuje a kolik času jim věnuje: i Exmanželka by se dala krátit donekonečna. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Kvôli úvodnej scéne divokých osláv Dňa nezávislosti, kde hlavný hrdina Milo prenasleduje zločinca na chodúľoch, museli na niekoľko týždňov zablokovať tri newyorské bloky. Natiahli po nich hustú sieť drôtov a káblov a so stovkami komparzistov nacvičovali komplikovanú akciu. (Very_kuul)
  • Námět na film Exmanželka za odměnu vzešel při obyčejném sousedském rozhovoru. Těmi sousedy byli producent Neal H. Moritz a režisér Andy Tennant, kteří spolu v minulosti vyrobili film Holka na roztrhání (2002). (darek kartac)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama