Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

uz dvakrat jsem rozkoukala, a dvakrat jsem musela vypnout, a na potreti uz vubec ne......Neuveritelne nudna kravovina!

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

Nevie niekto ako sa volá tá pesnička, ktorá hrá na začiatku filmu, vtedy ako Gerard Butler naháňa toho chlapíka?

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

HUGH GRANT a JENNIFER ANISTON jsou dve jmena, ktere me vzdycky odstrasi, pac jde vetsinou o priblble cukrove filmy.

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

4* - Komentáře a hodnocení některých filmů nechápu. Toto je zrovna ten případ. Přečetl jsem si negativní komentáře a viděl nízké hodnocení filmu a pak byl velmi mile překvapen. Prostě jsem se bavil. U takovýchto případů mám tendenci dávat vyšší hodnocení, takže i zde jsem koketoval s 5*, ale nakonec jsem zůstal při zemi.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

na tenhle film jsem se moc těšila a vůbec mě nezklamal,sice J. Aniston moc nemusím ale tentokrát mi i docela sedla.Moc se mi to líbilo

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

podľa RT sa neriadte,je to oničom,úplne nespoľahlivá stránka,najhoršia aká na recenzie a filmy len môže byť

weetya

weetya (hodnocení, recenze)

Ať už se distributoři jdou vycpat s těma jejich českejma názvama

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Byla jsem celkem zklamaná, Gerry- s jeho výkonem hereckým jsem byla spokojená, on se mi moc líbil- splnil má očekávání...ale zbytek- přišlo mi to dlouhý a utahaný a tak trochu o ničem....takže, když se na to nepodíváte, tak o nic nepřijdete. Jediný co opravdu stojí za vidění je Gerard:-)

*Elfík*

*Elfík* (hodnocení, recenze)

Jo, takže jsem to viděla a splnilo to moje očekávání. Není to sice objev roku, ale až to bude na DVD, vřele doporučuji. Pohodlně se usaďte do křesílka a zábava může začít!

Phoenix999

Phoenix999 (hodnocení, recenze)

Milé, vůbec na až tak blbé jako jiné "zamilované akční komedie", překvapilo mně to příjemně.

MadMike

MadMike (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jak se jmenuje ten song jak tam hraje v té pasáži jak se Gerard Butler dozví že má chytit svojí ex a hraje skoro celou dobu jak je u ní v bytě a čeka na ní ... Prosím nevíte někdo ?? x))

crown

crown (hodnocení, recenze)

No...očekávání nebylo kdovíjaké, takže to nezklamalo, ale chvílemi, hlavně při rádoby akčních scénách jsem se nudila. Pár vtipných momentů (Jen jako rikša!), pěkní herci, ale celkový dojem tak na 2,5-3 hvězdičky. A ten konec? Proboha :-)

*Elfík*

*Elfík* (hodnocení, recenze)

Já na to půjdu jen kvůli Jenn :) trailer vypadá na průměrnou romantickou (možná, jestli to bude mít happyend) akční (áno, jestli tam gerard vyskočí z okna) komedii (ale jó, je to docela vtipný)

Thommie

Thommie (hodnocení, recenze)

myslím, že butler s anistone jsou zárukou kvality, vypadá to podle mě nadějně

Yukari

Yukari (hodnocení, recenze)

Úprimne, mne stačí, že tu hrá Gerry. A bodka. To je dostatočné kritérium pre hocijaký film.

Terez.S

Terez.S (hodnocení, recenze)

no, obal vypadá amatérsky, trailer místy trapně, ale jde tu o Aniston a o Butlera, takže možná .... možná tomu dám šanci :)

bery71

bery71 (hodnocení, recenze)

Sice bychom neměli soudit podle obalu/traileru, ale tomhle filmu se budu snažit vyhnout veeelkým obloukem.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Zdá se to jen mně, nebo Jennifer vypadá na podstatně více, než 40? Nevím, jestli to je záměr, ale v prvních vteřinách traileru vypadá tak na 55...

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama