Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování anime seriálu K (2012) a na něj navazujícího filmu Gekijōban K: Missing Kings (2014). Ať už král padne, nebo stále pevně sedí na svém trůnu, jednotlivé klany musí žít dál svým životem a v každodenních šarvátkách udržovat svoji moc. Stříbrný král se stále skrývá neznámo kde a příslušníci jeho klanu se tak stávají každodenním terčem Zelených, kteří touží po vylákání a stětí hlavy onoho „zbabělého" panovníka. Jenže narůstající agresivita Zelených, kteří dříve seriózní boj převedli, prostřednictvím serveru s názvem Jungle, v hloupou dětskou hru o body, vzbuzuje nemalý zájem Modrých a Červených, kteří jsou pro jejich umravnění ochotni uzavřít i dočasný mír. (EMIA)

(více)

Recenze (4)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dojem: k už tak nijakému příběhu z předchozí série se teď přidala odfláknutá počítačová animace, takže to vypadá naprosto odporně. Toto je práce lidí, co přemýšlí jedním okem, jedním uchem a nevidí kolem sebe názory jiných. Čekal jsem zklamání, ale ne tak velké. A co je s tím fanservisem... Policajtka, které končí oblečení NAD spodkem kalhotek? A kdykoli mluví, tak je kamera soustředěna na její poprsí? WTF? Drop po prvním díle. 10% ()

Larky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více akcentované ecchi, ještě dementnější příběh a kupodivu horší animace. Taková ve zkratce je druhá řada Kčka. ------- Čekání na Stříbrného krále je místy díky ještě horším dialogům, které vedou pořád stejně tupé, nudné a totálně archetypální postavy než dříve, pomalu sebepoškozující záležitost. Neko je pořád nejpříšernější postava celého seriálu, ale tentokrát je snad ještě zbytečnější a otravnější. Jedna z nejhorších postav v Anime posledních let. Skejťák Misaki je pořád dost cool, ale ten odpad kolem sebe bohužel nezastíní. -------- Soundtrack je opět super, ale jak jsem zmínil v úvodu, druhá sezona Kčka už není tak pohledná, jako ta první, tím seriál ztratil jeden z minima trumfů a věcí, které se dali naplno pochválit. Slabé 2* ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Studio GoHands opět ukuchtilo další "eye candy" orgie plné fanservisu, dějově navazující na film "K Missing Kings". Okamžitě v prvním díle musí studio GoHands dokázat divákům, že je na stejné úrovni se studiem Ufotable a servírují kulervoucí 8. minutový akčně nabitý úvod( s jednou trochu přehnanou Ecchi scénou), na který nejspíš padla polovina rozpočtu. Další díly se nesou v uvolněném tempu za doprovodu skvělých akčních scén a děj plyne ve stejném stylu jako předcházející série a pokračuje v zápletce se Zeleným Králem. Animace má tentokrát trochu odlišnou barevnou paletu, při akci se kombinuje 3D pozadí a 2D postavy(umožňující pěkné hrátky s kamerou) a přibylo značné množství odlesků a dalších efektů, které se nemusí líbit každému. Osobně jsem z animace a stylu kresby nadšený a spolu s krásnou hudbou dotváří zajímavou atmosféru. Pokud se vám líbil film a první série, tak se vám bude líbit i pokračování. 70% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No tohle bych tak nějak hodnotil jako předchozí sérii s tím rozdílem, že tentokrát bohužel musím mínusově zmínit animaci, protože autoři to jaksi vůbec nevychytali s korekcí barev, které jsou jaksi vybledlé (což u tohohle anime, kde barvy jsou hodně důležité, je celkem slušný mínus). Co se příběhové stránky týče, tak konečně to postoupilo do nějaké závěrečné fáze a zbytečně to utrpení neprodlužují. ()

Reklama

Reklama