Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně nejlepší díl série díky Stiflerovi, který tu dostává nejvíc prostoru, takže si Sean William Scott krade celý film pro sebe. Jeho hlášky a projev nemá obdoby. Válel jsem se smíchy po zemi. Svatba Jima a flétnistky je tu jen pro to, aby dala prostor pro rivalitu Finche a Stiflera. Babička, žraní psího hovna, holení koulí... prostě to má pořádný grády. Zaujalo mě občasný použití digitálu. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film sice nedosahoval takových kvalit jako díly předešlé, ale i tak to bylo pěkné a důstojné završení této trilogie. Na těchto filmech jsem vyrůstal, takže se mě nejvíc týkaly kolem 15.-16. roku. Teď zpětně na ně rád s úsměvem vzpomínám a i po 7 letech mě stále úvodní čtveřice dokáže pobavit. Další díly, bohužel už bez hlavních protagonistů, byly skutečně laciné, takže tímto dílem pro mě končí American Pie. Za tento poslední díl dávám 75%. // Další projekce: (24.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Není v životě mladého muže příliš možností ztrapnit se více, než při vlastní svatbě. Ale je to JEJÍ den, takže buďme vděční za to, že Jim bere trapasy jako nezbytnou součást svého života a příliš se jimi nevzrušuje. Já jsem se však nikdy nezapojil do proudu prcimánie, takže považujme za úspěch snímku, že mi v poklidu prošel před očima a nenabídl mi přitom žádný důvod ke znechucení. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Kupodivu o něco lepší než druhý díl, ve kterém bylo moc zbytečných postav. V trojce jsou vyhmátnuti jen ti, kteří se v předchozích dílech osvědčili jako nejzábavnější. Nejzajímavější mi ovšem přijde, že něco takového natočil Jesse Dylan, v "civilu" syn hudební legendy Boba Dylana. Tady padlo jablko hodně daleko od stromu... ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)
  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)

Reklama

Reklama