Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +jednoznačně postavy a herci, zvuk, romantika a bonusy na DVD -hodně střelená choreografie, film se nebere moc vážně/// Tohle je něco, co se nevidí každý den. Tak střelený děj jsem dlouho neviděl. Jedná se o mix Underworldu(příběh), Bladea(efekty) a českýho Chocking Hazard(nadsázka, masky). Neříkám, že to je naškodu, ono člověk se rád podívá i na zvláštní filmy. Jenže je zase pravdou, že takový mix filmu trošku uškodil. V žádném případě se totiž nejedná o bezchybné a fantastické dílko. Tenhle film si jde svou střední cestou. Tedy do jisté míry zaujme a snad i pobaví, což na 3* stačí, ale nelze si od toho slibovat víc. Rozhodně mě však zaujala romantická stránka filmu. Ta je popravdě hodně kouzelná a sladká, stejně jako hlavní dvě představitelky. Mě byla sympatičtější Charlene Choi jako Helena. A nakonec musím doporučít film o filmu, který by sám zasloužil 5*. Je poutavý a po hudební stránce perfektní/// Celkem 69%/// ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak hrozné, jak vypadá většinou místní hodnocení a komenty. Uvidíte duo koček Charlene Choi a hlavně Gillian Chung. Zbytek obsazení je také nabitý Anthony Wong jako sluha upírského veličenstva Edisona Chena, upírobijec Ekin Cheng, na jistý čas tu předvede svoje umění Jackie Chan. Tento filmík je prostě směs akce, romantické komedie, upírské tématiky hodně stylizované a brané s nadhledem. Já se bavil dobře a určitě se podívám i na druhý díl. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá akčná komédia z Hong Kongskej produkcie. Má celkom zaujímavý príbeh o lovcoch upírov, pričom sestra hlavného z nich sa zamiluje do dobrého upírskeho princa, ale toho hľadá aj mocný upír, pretože princ má časť kľúča potrebného na otvorenie vzácnej knihy. So spracovaním som nadmieru spokojný, celý čas si film drží dobré tempo a má takú príjemnú veselú atmosféru. Zaujímavé je, že čím sa tu jedná o menej dôležitú scénu, tak tým je lepšia. Všetky scény s mocným zlým upírom sú slabé, táto postava je jednoznačne hlavnou slabinou filmu. A aj ostatné scény s upírmi sú v rámci tohto filmu skôr slabšie. Ale celý zvyšok filmu bez zlých upírov sa mi zase veľmi páči, celé je to také milé, zábavné a aj romantika je tu zaujímavá. Akcie je tu pomerne dosť a aj sa mi celkom páči. Kvalita akčných scén je kolísavá, nájdu sa tu výborné, priemerné, ale aj slabé, čo sú všetky súboje s hlavným zlým upírom. Akcia tu samozrejme často využíva efekty, ale nechýba dobrá choreografia a väčšinou je aj dobre natočená. Najviac sa mi páči výborný súboj medzi lovcom upírom a upírom v meste, súboj dvoch žien o medvedíka alebo akcia Jackieho Chana. Na pohľad vyzerá film dobre, s réžiou som spokojný, ale efekty sú rozporuplné, niektoré sú výborné a iné zase slabé. Aj humor tu pôsobí dobre, nájde sa tu viacero vtipných nápadov a dialógov. Herecké obsadenie je výborné, či už dvojica Charlene Choi a Gillian Chung, Anthony Wong, Daniel Wu a poteší aj menšia úloha Jackieho Chana. A chválim aj hudbu, ktorá je veľmi príjemná a niektoré jej časti mi pripomenuli hudbu z Titanicu a práve tie sú najkrajšie. Tento film je pre mňa veľkým prekvapením, dlho som sa mu vyhýbal, lebo som nič nečakal, ale som veľmi spokojný. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 77%. ()

Jendus 

všechny recenze uživatele

Neskutecna hovadina s neskutecne debilnim scenarem a skutecne trapny radoby efekty. Ani slovy se nevyplati plytvat na tohle cosi z Hong Kongu. Pokus zkloubit humor, snad mozna des a akci do jednoho filmu v tomhle podani je ztrata casu. Jen marne premejslim, co tam delal Jackie Chan - asi mel pritahnout divaky a asi se snazil pozvednout mistni filmografii. HNUS a FUJ! ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..v zásade som po filme siahla najma zo zvedavosti, ze ako sa to ma s upirmi a ich lovcami v HK..trochu dost Blade-ovsky..ale ako jednohubka to bolo celkom fajne..miestami trochu nasilu humorne, ale uz si zvykam..a Donnie sa mohol ukazat..tak aby som si ho aspon jednym ockom vsimla..ale sympaticke junior obsadenie..(anthony wong je klasa)..len nechapem, kto robil tu popisku..je troooosku mimo..nie?.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama