Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Donnie Yen ? neznam - co si mi hovori ze ten chlap suvisi s kung fu, ale ako reziser vidim je to velka bieda. Ako spomina genetique, vizualna stranka je fajn, dokonca aj Cenovic Dzudyna sa tam objavil - no ale tym vypocet pozitivnych vlastnosti konci. Chudak Snajpr18, ten este nevidel skutocne kvalitne filmy, ked kadejakym debilinam dava tak vysoke hodnotenie . 0 % ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Chcete se zamilovat do jídla ? " ----- Upíři a jejich pronásledovatelé po hongkongsku. Hlavně se nesnažte ten pozoruhodný, mírně halucinogenní a zcela ujetý útvar někam zaškatulkovat - je to nemožné a tudíž zbytečné. Obsahuje bláznivé komediální scény s několika fenomenálními hláškami, napínavou, typicky hongkongskou akci s tradičně nápaditou choreografií, prvky temné fantasy s bombastickými, i když nedokonalými triky, romantickou linii s dojemnými momenty podbarvenými odpovídající hudbou - a především neobyčejně dravé upíry se značně přerostlými špičáky. Má svůj vlastní život a stvořil si svou vlastní mytologii, nezávislou na legendách ze staré dobré Evropy. Vystačí si sám se sebou a náramně si to užívá - takže vás vlastně k ničemu nepotřebuje. Můžete ho jenom sledovat - potají a z uctivé vzdálenosti ... a doufat, že vás nedostanou upíří tesáky ... ;-)) ... Je VELICE nesourodý a jeho úroveň je proměnlivá jako aprílové počasí, ale přinesl mně naprosto nečekaný exkluzivní zážitek a přitom mi jen tak - jak šel kolem - sebral kousek srdce ... a to se taky počítá … 3,5* ... a pro jednou se svět nezboří, když zvednu hodnocení na 4* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rýdzo slovanský mýtus o nemŕtvych monštrách - upíroch, sajúcich krv živých ľudí, sa už dnes celkom prirodzene globalizoval. Mal som možnosť vidieť vampírov z horúceho Mexika (Od súmraku do úsvitu), chladnej Aljašky (30 dní dlhá noc), či totálne nezmysly z komerčnej Ameriky (Blade, Queen of The Damned). Teraz som sa s nimi stretol v Ázii. Aké to bolo? Nuž, bieda. Nie je to film určený horrorovému publiku, skôr si prídu na svoje obdivovatelia komediálne akčných kung-fu snímkov. Hodne napovie účasť J.Chana v tomto projekte. Mňa najviac zaujala scéna z 23. minúty, kedy sa v pozadí záberu objaví obraz s českým nápisom "Byli jsem a budem". V Hong Kongskom filme je to pre našinca dosť kuriózny detail. "Krotiteľom upírov" dávam dve hviezdičky len preto, lebo mám slabosť pre malé, šikovné aziatky. ** ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +jednoznačně postavy a herci, zvuk, romantika a bonusy na DVD -hodně střelená choreografie, film se nebere moc vážně/// Tohle je něco, co se nevidí každý den. Tak střelený děj jsem dlouho neviděl. Jedná se o mix Underworldu(příběh), Bladea(efekty) a českýho Chocking Hazard(nadsázka, masky). Neříkám, že to je naškodu, ono člověk se rád podívá i na zvláštní filmy. Jenže je zase pravdou, že takový mix filmu trošku uškodil. V žádném případě se totiž nejedná o bezchybné a fantastické dílko. Tenhle film si jde svou střední cestou. Tedy do jisté míry zaujme a snad i pobaví, což na 3* stačí, ale nelze si od toho slibovat víc. Rozhodně mě však zaujala romantická stránka filmu. Ta je popravdě hodně kouzelná a sladká, stejně jako hlavní dvě představitelky. Mě byla sympatičtější Charlene Choi jako Helena. A nakonec musím doporučít film o filmu, který by sám zasloužil 5*. Je poutavý a po hudební stránce perfektní/// Celkem 69%/// ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama