Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (246)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako pri jednotke, tak aj pri dvojke hovorím - Mníška už nevystraší. Môže mať dobrú atmosféru, hudbu, aj príbeh. Ale tá tvár je už nič, je to démon, ktorý je tak opozeraný, že nevystraší ani 4-ročné dieťa. A ľakačky sú očakávané hodné chvíle dopredu. Z hororu sa stal obyčajný thriller s nie zlým dejom. Na prilákania divákov už stačí len tá značka a meno. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jestli máte hororový žánr nakoukaný, pravděpodobně vás ve filmu nic nepřekvapí. Já jsem osobně velký strašpytel a leknu se se opravdu všeho, takže jsem si každou chvíli zakrývala oči, pravda ale je, že kvalit první Sestry snímek určitě nedosahuje. Většina děje se odehrává v dívčím internátu (který je hodně zvláštní, protože je v něm asi jenom deset chovanek, jedna učitelka, ředitelka a zahradník/údržbář) a strašení zkrátka nemá takovou atmosféru jako ve starém klášteře. Závěrečné vypořádání s démonem na mě působilo velmi uspěchaně a odbytě. Na druhou stranu mě bavily kladné postavy bojující se zlem, kterým jsem fandila a sympatizovala s nimi (to se mi u hororů často nestává). Takže jestli máte rádi Conjuring universum, určitě se podívejte. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, mělo to i své zářné chvíle, ale dokonale strašidelná atmosféra jedničky je nenávratně pryč. Zbývá tak vcelku kvalitní příběh (což může být u hororu tohoto typu možná spíše na škodu neboť v jednoduchosti bývá krása) a k tomu se tvůrci spoléhají na jednoduché lekací scény. Dále jsem byl velmi spokojen s hereckým výkonem sympatické herečky v hlavní roli. A tak, i když to bylo na první pohled výrazně horší, stále to ještě mohlo dopadnout všelijak. Zbytek mých nadějí dokázalo definitivně pohřbít až finále, jenž působilo spíše jako vyvrcholení akčního superhrdinského filmu, než cokoli jiného. Váhám tedy mezi 2-3 hvězdami, ale dost mne to po půlce uspávalo a tak by se to mělo na hodnocení odrazit. 49% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá degradace celého universa, Chaves je neskutečný kretén, který doslova pod rukama a před očima ničí všechno, co Wan a jeho následovníci vybudovali. Každý film ze série dokázal minimálně pobavit, zaujmout i vyděsit. Druhá sestra nemá hlavu ani patu, nic se tam celou dobu neděje a na konci zabije Valaka víno. Na tohle nemám nervy a jdu si pustit jedničku. Jestli byl pátý Insidious zbytečným a nekvalitním filmem, je desátý film ze světa Conjuring universa důkazem, že během posledních 2 let se něco stalo, kina jsou plná bezohledných zmrdů, točí se sračky a já jakkoliv už odmítám podporovat tenhle systém. Moje poslední kino. Navždy. 🖕 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl před pěti lety v kině s manželkou. Za mě slabší 2hvězdy. Tyhle filmy prostě nejsou nic pro mě. Dvojku jsem absolvoval víceméně jen kvůli manželce. Naštěstí už jen z pohodlí domova a bez zbytečný útraty peněz. Žádnej zázrak jsem si od toho nesliboval. Z prvního dílu mi popravdě v paměti moc neutkvělo ale z dvojky mám možná o chlup lepší pocit. Samozřejmě to není film pro mě. Pár scén mi tu přišlo vyloženě přepálených ale najde se tu i pár podařených scén. TOP scénou nebo za mě určitě jednou z těch nejlepších je ta s časopisy. 2hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Film bol v Libanone zakázaný kvôli "hanobeniu kresťanstva". (Arsenal83)
  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (EvilMatus)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama