Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (101)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl se Sandrou Bullock sklidil celosvětovej úspěch. Mě však jednička až tolik neoslovila a popravdě jsem si z ní ani moc nepamatoval. A jestliže první díl v mých očích za moc nestál pak pokračování je ještě větší fiasko. Nudný, nezáživný a zbytečně zdlouhavý. Hodnotím i vzhledem k prvnímu dílu a jelikož prvnímu dílu jsem dal 2hvězdy tady nemůžu jinak než dát pouze 1hvězdu. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Už jednička mě nějak zvlášť neuchvátila, ale oproti Barceloně se jednalo skoro o oscarový trhák. Nejsem si jist, jestli bylo moudré zaměřit se na příběh "antikrista" a jeho cestu za vykoupením, přesto odvaha se cení. Spousta věcí ale nedává smysl, je zde jen proto, že na papíře to vypadalo asi dobře, ale v celkovém světě, který nám díl první nastínil, to nemá co dělat. Tedy, příběhově o ničem, postavy nudné a vlastně to zítra hned zapomenu. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Takže aj keď tento film nie je taký dobrý ako prvý, v žiadnom prípade to nie je zlé pokračovanie. Na začiatku filmu som bol dosť prekvapený, lebo perspektíva je z úplne iného uhla, na aký ste pri takomto filme zvyknutí. Film sa zaoberá niektorými otázkami o tvoroch a zároveň zachováva atmosféru tajomstva. Dej je väčšinou solídny, len s menším zadrhnutím ku koncu. Motivácia postáv je do značnej miery vierohodná, s výnimkou jedného antagonistu, ktorého stvárnenie pôsobí mierne prehnane. Spojenie tejto postavy s určitou inštitúciou môže vysvetliť nespokojné hodnotenie. Ale, čo je veľké plus pokračovania je rýchle tempo 6/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Žádné velké překvapení, že americký Bird Box s (na postapo) pracně vystajlovanou a zmejkapovanou Sandrou je tu vysoko v červených, zatímco jeho mladší barcelonský bráška je (momentálně) pod padesát. A není se čemu divit, je to totiž film pomalejší, těžkomyslnější, více psychologizující a méně šablonovitý a divákovi podlézající, což samozřejmě většina obecného lidu neocení. A taky si v něm nehrají na manžele dva chlapi. Na oplátku ovšem film nabízí třeba spoustu skvělých scén z počátku i průběhu "apokalypsy", zajímavý otevřený závěr (zadní vrátka pro pokračování) a už nedlouho po začátku i překvapující jednání hlavní postavy (Sebastián). Silné čtyři. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ten, komu sa páčil film Bird Box so Sandrou Bullock bude určite nadšený. Myšlienka zostáva rovnaká, prostredie Barcelony je v horore lepšie, temnejšie ako americký kontinent. Dej sa sem tam vracia na počiatky invázie a vysvetľuje pôvod záhadných sebevrážd. Ale španielsky tvorcovia a herci filmu nedokázali dať dôstojnú kvalitu a nevyužili potenciál. Prvému dielu som dal slabé 3, no teraz to na viac než 2 hviezdy nevidím. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama