Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím nevím ale po shlédnutí této naprosté hovadiny kde se neustále opakují fráze a hovadiny typu tuly tuly, Dipsy, Lála, Pó, Tinky Winky atd. Se ptám komu byla tato pitomost určena?Ještě navíc ve vysílacím čase někdy od pěti od rána! Možná tak pro všechny ústavy sociální péče, domovy důchodců, blázince a pro všechny ty kteří třeba jen pracují v noci! Jaké cílové skupině? To chcete mít z dětí naprosté dementíky! Tento film a další podobné už víckrát néé. Ať skončí někde v propadlišti dějin nebo ať je někdo navždy zavře a už nikdy nevyndá. Tento brak který je údajně určena těm nejmenším kterým se to možná líbí, a mi starší to podle nich jen prostě nemůžeme pochopit a objektivně posoudit. Podle dr. Železného který tuto hovadinu vždy tak proslule chválil a vyzdvyhoval do nebes, a vždy nám všem říkal že je to vlastně takový malý-velký večerníček či raníček pro všechny naše vysokoškoláky (nebo alespoň tak oblíbený v této cílové skupině), to mě naprosto vyrazilo dech a zvedlo ze židle. To si myslel že jsou všichni vysokoškoláci tak blbý a nemají svůj vlastní názor! Už nikdy víc a to pro nikoho, děti by za chvíli byli ještě více dementní!!! ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Chcete-li svému dítěti vymýt mozek a udělat z něho dementa, tak mu s radostí pravidelně pouštějte Teletubbies! Dětský mozek by se měl odmalička vyvíjet a ne byt degradován tímto hnusem. Za tím si stojím a argument, že je to určeno pro naprosto nejmenší publikum je zcestný, protože má druhá věta přesně na tohle poukazuje - klidně to ještě zopakuji: dětský mozek by se měl vyvíjet a být ovlivňován něčím, co podpoří jeho kreativitu a nezpůsobí demenci. :-) ()

Reklama

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Direktní zlo. Epizody Houbičky, Baterky a Louže: Cílová skupina, pro niž má být tento pořad vedle kojení a spánku hlavní pravidelností každodenního rytmu, se u televize má učit např. broukat - to je kromě tulení jediná dovednost, v níž Po funguje jako přímý vzor. Jinak "Telkobaculáčci" s ničím nezačnou sami, vše se učí definovat ze své matrix. Žijí v prázdné krajině, jíž dominuje stožár s magickým větrníkem a ve všem se řídí pokyny všudypřítomných sluchátek. Na bříšku mají obrazovky. Ninadel má bohužel nejspíš pravdu. Zbývá dodat, že potenciál tohoto přelomového globálního výchovného nástroje velmi dobře pochopila slovenská "Jojka", v jejíž verzi Telebaculáčci zdraví zásadně "ajój". ()

Naslund odpad!

všechny recenze uživatele

Malým dětem jistě stačí ke spokojenosti cokoli, co se hýbe a vydává zvuky, ale proč jim proboha nabízet něco co jim nic nedá. Děti vnímají vše kolem sebe a učí se to napodobovat. Byl bych nerad, kdybych jednou vešel do místnosti, kde by čtyřleté dítě běhalo dokolečka a dokola vyřvávalo své jméno. Stejnou potěchu budou mít třeba z Doraemona, kde mohou pochytit jak řeč, tak některé základní poučky o životě. 28 minut tohohle je vymývačka mozku jak pro děti, tak pro dospělé. Takže jako jeden z mnoha, co nybl zhypnotizován ódou na blbost, musím dát spokojeně zasloužený odpad :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • Ústredná pieseň s názvom Teletubbies Say "Eh-oh!" sa stala hitom a v decembri 1997 sa v rebríčku UK Singles Chart dostala na prvé miesto. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama