Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Pořad opravdu jen pro hodně malé děti. Dospělí by se měli vyhýbat obloukem nebo si po čtvrtém zopakování téže věty půjdou nalít panáka. Dvojitýho. Vzkaz polským psychopatům (jé, pardon, já chtěla říct věřícím): To, že má mužská postavička v barvičkami přesyceném seriálu červenou tašku přes rameno, ještě neznamená, že je gay.;-) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro ty úplně nejmenší caparty kolem 2 let je Teletubbies skvělou zábavou a tvůrci dobře rozuměli tomuhle dětskému světu, opakování motivů, barvy, hudba a jednoduchost dělá z tohohle mnohými "dospělými" zatracovaného seriálu pro děti téměř geniální televizní dílo... Jenže ...děti to baví, ale pasivní vysedávání před televizí jim rozhodně nedá to, co aktivní pohyb venku a vnímání reálné skutečnosti. Pro líné rodiče je to však dobrá volba :( Přesto, že bych Teletubbies nejraději poslal do prdele, tak odpadové hodnocení si rozhodně nezaslouží, při střízlivém dávkování děti může nevinně pobavit ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Možná není na místě hodnotit toto nějak subjektivně. Jsme většinou dospělí a tomu nemůžeme rozumět. Nevíme už, jak se dívat na svět očima dvouletého dítěte. Tolik na obranu této zvláštnosti. Osobně ale věřím, že moje dcera, až doroste do tohoto věku, bude pořadu ušetřena. Radši budu dělat na zdi stínové siluety než pouštět Teletubbies (a to umím jenom takového zparchantěného psa). ()

salahadin

všechny recenze uživatele

Tak je ten modrej gay, nebo není hernajs?!?!? Jsem se vlastně nedozvěděl, jestli to soudruzi v Emeryce u soudu ňák vykoumali. Prej by to jako mělo mít blbej vliv na naše děcka, ale já vám nefim, mně přijde jako horší pustit těm našim harantom zprávy na Nově a před spaním Pikačů nebo co to je za hnusnou mršinu. Každopádně vám nevim, proč bych tu měl vysázet odpad, když už jsem se před těžkéma járama vyhópl na Špilas a chrbát sa mi dojebává už ňáké ten pátek. Ach, Freude... ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Videla som z TT toľko, koľko som zniesla a priznám sa, že to nebolo veľa... ale nedalo sa, bola som zhrozená. Ani z pohľadu detí nedokážem pochopiť, čo môže byť zaujímavé na piskľavom opakovaní: "Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj!..." dovtedy, kým nemáte chuť začať ryčať od zúfalstva a vzápätí prehodiť nejaký ťažký predmet obrazovkou televízora!______ Ani s ohľadom napr. na ripov komentár nemôžem dať hoci 1*. Aj keď skutočne sú rodičia, ktorí majú vďaka Teleblbís aspoň na chvíľu dieťa z krku. Niektorí dokonca tvrdia, že je to užitočný a poučný program(?!?). Síce si myslím, že 18 alebo 20 mesačné dieťa by nemalo ešte sedieť pred televízorom a vo veku, keď by tam už sedieť mohlo, by už teoreticky aj ono malo pochopiť, že Teletubbies sú hlúposť, ale nechám to tak - aj keď nemám deti, viem, že vystresovaná matka urobí čokoľvek, aby si na chvíľu mohla vydýchnuť. V rámci zachovania vlastného zdravého rozumu kľudne posadí dieťa aj pred televízor/program, ktorý mu pomôže prísť o ten jeho – budúci. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)

Reklama

Reklama