Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Báru hledá policie. Schová se do obchodního domu Zlatá labuť. Tím spustí řetězec událostí, které ovlivní osudy mnoha dalších lidí. Je březen roku 1939. Majitelé obchodního domu Kučerovi řeší zásnuby syna, zatímco pianistka Marta zažije jeden z nejhorších večerů svého života... (TV Nova)

Recenze (46)

Johny44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím neúspěšná snaha Novy dorovnat úspěch První republiky. Vše horší. Herci, scénář i hudba. Můžeme jen doufat, že tvůrci nepochopili, že na začátku je to potřeba napálit tak, aby si to divák pustil znovu. A že se to ještě rozjede a nebude z toho jen seriál, který předchází prvním dílům Ulice a že postavy jsou vlastně předkové- dědečkové, babičky, otcové a matky Vilmy Niklové, Bédy, Jordánů a Farských. Ostatně  zpívající předek Vojtka, je toho důkazem. Svému potomkovi z Ulice je fakt podobný :)). Ostatně možná to byl přímo záměr. Pustím si další díl, budu tipovat kdo, ke komu patří, čí je předek a v co se přemění Zlatá labuť. Jestli v krámek, v  Coolnu, nebo snad  v bistro U babičky? :)) ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Něco je fajn, ale hrozně se mi do hlavní role nehodí Marta Dancingerová, které tu provorepublikovou postavu ani na minutu nevěřím. A ot není o tom, že by mi vadila obecně, třeba v Kukačkách se mi líbí. Jen tohle je nějak mimo mísu. Zato se mi líbí Kristýna Ryška, pochopitelně paní Kolářová a pan Kostka. A Roman Vojtek... proč? Resp. proč ty aranže jsou tak pitomé? To tam nemohli dát někoho jako Ondřej Havelka? Jsem tak podivně rozpolcená, nevím, jestli se mi to líbí nebo ne. Tak dám další díl a uvidíme. ()

Reklama

bittrich 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto seriálu příliš. Doufal jsem, že se Nova probrala a konečně natočila něco nového a hlavně kvalitního. Bohužel jsem zklamán. Mluva ani zdaleko neodpovídá době, oblečení, ačkoliv se jedná o seriál, který je zasazený do obchodu s módou, příliš dobové módě neodpovídá. Snad úplně nejhorší byl Roman Vojtek co to mělo být? A když to vezmu na děj jako takový, to nikomu nepřišlo sakra divný, že prostá prodavačka se objeví vymóděná na snobským večírku? ()

JenTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to vizuálně hezké, jsou tu některé neokoukané tváře, celkem příjemné zpestření je ta mrcha, sestra majitele.  Ovšem tím to dobré končí. Mluví tu dnešní mluvou a stejně tak se i chovají. Drzost hlavní hrdinky a její emancipovanost bije do očí, je to mimo mísu. Příběh uvidíme jak se teprve rozvine, ale nechápu, proč se to rovnou nejmenuje Bílá labuť, když je to TEN obchoďák. ()

callix odpad!

všechny recenze uživatele

Postavy deklamují jako roboti, všechno neosobní, moderní mluva, atmosféra první republiky ani náhodou. Ulice naroubovaná do kulis první republiky. A ten moderní song co tam zpíval Vojtek bylo jako co? Asi bylo těžký tam dát něco dobovýho, něco třeba jako Havelka a jeho  Melody Makers. To by ale nováci nepobrali. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama