Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (194)

plakát

Jumanji (1995) 

Precenovana kravina. Nuda. Hraji hru, vybehne opice, hraji dal hru, pockaji az je zdecimuji komari. To vsechno riziko podstupuji jen proto, aby ty opice zase zmizely. Opice nejsou zadny problem, tak je proste chyti do klece a pujdou do ZOO, ale ne, deti budou dal situaci jen zhorsovat. Otec Robina Williamse byl zly kreten a na konci staci jedno obejmuti a najednou otoci a je hrozne hodny a skvely tatinek. A proboha co za cloveka strili po detech? To ma byt jako vtipne, ze legracne obleceny lovec nekoho honi s puskou?  Ach jo. Uz vubec nemluvim o tom, kdo by zustaval v dome, kde je lev na posteli, ale clovek nad tim nesmi moc premyslet. Efekty jsou samozrejme poplatne tehdejsi dobe, takze dnes legracni. Melo to potencial, protoze to ma kazdy pribeh, kde se cestuje casem ci jinymi vesmiry, ale zkazili to. Celou dobu se tesite, ze se aspon deti dostanou do te dzungle, teleport tedy tam, ale je to presne naopak, nejnudnejsi zvirata behaji do domu, na konci se dokonce roztoci zebry a zirafy a nikomu se nic nestane, i kdyz jim dum pada na hlavu.

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 16 (2024) (epizoda) 

Treti serie je velmi rozvlekla, vsichni se toci v kruhu, jenom kecaji o tom jak zabit Grubera, meli tolik sanci, ale porad jen pripravy a nic. Chybi tu nejake zasadni udalosti, razna zmena a podobne, obavam se, ze takhle uz to doklepeme do konce.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Ač Bohdalku nemusím, tady to zvládla. V tolika letech, to je tedy výkon. Až na to trapné taiči, nebo co to tam předváděla. Vlasáková bohužel opět stejná, zase hraje protivnou hysterku (a hrozně zbytečně přehrává) jako v tom filmu s Dykem. Strhává na sebe pozornost, ale není to film o ní. Beretová (novinářka Reflexu) je fajn, dobře umí házet ten ksicht, kdy ví, že druhý kecá, ale dělá, že neví. Celkově fajn pokoukání, ale docela krátké, spíše mi to připadá jako televizní film, nebo hra. Asi bych to ale více natáhl a přidal tam víc toho bádání, patrání, odhalování...možná by to sneslo dva díly. Myslím, že to lze vztáhnout na hodně pamětníků, kteří si vymýšlejí, nadsazují, zamlčují, někdo vědomě, jiný ne... Bohužel jako vždy slabší scénář Epsteina a pointa toho, že lhát a podvádět je OK, se mi fakt nelíbí. Líbí se mi ale jak se obhajuje, každá z těch dvou stran má své argumenty a tudíž snad i pochopení pro toho druhého. FUN FACT: Bohdalová je už tak stará, že tu dobu, o které zde točí osobně pamatuje a dokonce v ní již točila filmy! Unmöglich!

plakát

Božena - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Bohuzel to neni o Bozene, jako spis o jejim manzelovi, ktery tu ma hrozne moc prostoru a v podstate se cele dve hodiny chova jako Kodet v Peliskach, coz uz vas proste nebavi. Furt ji mlati, na vsechny krici, zkratka nerudny idiot. Kdyby to nebylo tak temne, bylo by to lepsi. Pripoustim ale, ze nemela na ruzich ustlano a ledacos tak byt mohlo. Vizualne to je moc hezky udelane.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Zase akční střílečka, auto honičky a další nudné věci, které už byly v každém filmu. Ti jeho parťáci se mi nelíbí, hlavně ten vykulený blb, to je komediální herec a patří do zcela jiných filmů. Stárnoucí Tom Cruise....no nevím, příliš divoké a dynamické. Zbraň, co může zničit lidstvo, ach jo. Pokud vám je ale patnáct, bude se to asi líbit.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Je to trošku náhoda (nebo spíš trapné kliché?), že kluk, co studuje neurochirurgii zrovna dostane mozkový tumor. Vždyť klidně mohl studovat animaci medvídka Pú a dostat nádor, vyšlo by to nastejno. Trochu mi to připomíná Basníky, asi tím, že se jedná o mladé ambiciózní felčary...celkově docela smutné a depresivní, ale rozhodně koukatelné.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Dal bych tomu možná tři hvězdičky, protože příběh toho hlavního protagonisty je zajímavý, o tom žádná, hraje to dobře a člověk si u toho klade otázku jak by se sám zachoval. Také je tam dobře zachycen přístup okolí, jak vlastně nevědí, jak se k dotyčnému mají chovat, spíše ho litují, což on sám nechce atd. Ale co to kazí, je ta vedlejší a nesmyslná linka jeho rodičů. Jako proboha proč? To je fakt nuda, další klišé, kdy se nemají rádi dva manželé a přiblblá dcera je nutí do toho, aby byli spolu. To je naprosto zbytečné a nevím, k čemu to je. Chemie mezi nimi neni a nezajímají mě. Tohle je  v každém druhém filmu. Tak budu doufat, že Brodská se svým ex budou mít méně prostoru než Filip. P.S. Vím, že to je o mozkovém nádoru, ale přeci jen bych uvítal méně scén z ozařování, nedělá mi to dobře.

plakát

Marie Terezie - Série 3 (2021) (série) 

Hezke to je, ale bohuzel Kotek tu uz ma tak silny make up, ze uplne ztraci mimiku a nemuze ani poradne mluvit.