Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky technologii klonování se stal svět nedaleké budoucnosti rájem na Zemi. Smrtelné choroby přestaly existovat, váš nový pes může být navržen tak, aby barevně ladil s pohovkou ve vašem obýváku, na které se vyzývavě protahuje ideální virtuální přítelkyně, hologram přesně podle vašich snů a představ. Aby se vědecký pokrok jako už tolikrát v historii neobrátil proti lidstvu, upravuje pravidla klonování přísný Zákon šestého dne, pojmenovaný podle Starého Zákona. Právě šestého dne od počátku světa stvořil Bůh člověka... Bývalý pilot bojové helikoptéry Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) se jednoho večera vrátí domů a zjistí, že na jeho místě uprostřed milované rodiny se ocitl dokonalý dvojník, do nejmenšího detailu shodný s originálem. Dříve než se válečný veterán stačí vzpamatovat z přímé konfrontace se svým klonem, jehož existence je teoreticky vyloučena Zákonem šestého dne, musí čelit vražednému útoku nelidsky dokonalých zabijáků. Kdo a proč může mít zájem na smrti bezvýznamného pilota? Jen jediná věc je už v tuto chvíli jasná svou kůži zkušeného válečného pilota neprodá Adam Gibson lacino (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Lima 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale slabý scenář, jenž se postupně zvrtává v parodii sebe samého. Ovšem některé futuristické vize jsou fajn a celkem uvěřitelné, ale ničím jiným film nezaujme. Napětí se nekoná, akce je vlažná a to stokrát omleté klišé ke konci je dost únavné. A tak tím nejzábavnějším na celém snímku je Arnoldovo pokoušení se o herectví. Ale i kdyby se přetrhl, jeho úsměv bude vždycky vypadat jako kdyby právě šlápl bosou nohou na připínáček. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82miliónovTržby USA $34,604,280Tržby Celosvetovo $96,085,477║ Žiadny zázrak sa nekoná ale za to si film splní úrovňou aspoň ten priemer, kde hlavne vyčnievajú masky od profíkov ako je Tom Woodruff a Alec Gillis(robili aj masky na Votrelca, Terminátora či Vesmírnu pechotu) prípadne uspokoja aj trikové efekty, občasná akcia tiež újde a príbehovo sa to dá zniesť. /60%/ ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nezačíná špatně...potom jsem měl samozřejmě velký očekávání..No ale nějak se to v půlce zvrtlo nebo co, a na konci už jsem se tomu spíš jen smál:) Ale stejně je tenhle film v jedné věci dokonalej a ten, kdo to vymyslel, by měl dostat nějakou medaili, protože co je lepší než Arnold??? Dva Arnoldové!!! :D ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Svět okolo se snaží tvářit nadčasově a docela se mi to daří navodit mě na jejich strunu. Arnold hraje jako vždycky, ale je vidět, že sci-fi snímky mu sedí víc, než normální akčňáky (Protiúder) nebo nedejbože komedie (Junior). Byly to právě snímky Predátor, Terminátor a Total Recall, kde se Arnie proslavil a na tuhle vazbu tak trochu celý štáb spoléhá. Určitě jsem se několikrát zasmál díky pěkným obratům ve scénáři a hláškám, ale čekal jsem větší akční pecku a to se mi nedostalo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Více než jako film o klonování se dá mluvit o filmu typu "víc Arnoldů, víc peněz". Což se "nečekaně" nepotvrdilo. Všechno kromě Arnolda je nezajímavé a i ten se chvílemi ztrácí v digitálním světě klonů, kteří jsou představování velmi obyčejně a nudně. Film je podprůměrný, nudný, nelogický a happy-endu se nevyhne. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) pronese větu “I might be back“. Jedná se o odkaz na slavnou frázi "I'll be back" ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Kevin Costner se vzdal hlavní role, protože mu rozvrh natáčení filmu zasahoval do jiného. (CliffLee)
  • Úvodní citát je z knihy "Genesis", kde je stvořen šestý den Adam. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno