Reklama

Reklama

Christmas Bloody Christmas

Trailer 1

Obsahy(1)

V malom americkom mestečku sa začínajú sviatky a všetci sa snažia mať krásnu výzdobu. Miestny obchodík má pri svojom vstupe mechanického Santa Clausa. Ten ale počas Vianoc ožije a začne terorizovať miestnych obyvateľov. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak zítra je Štědrej den a já si dal první vánoční horor. A tím je Begosův Christmas Bloody Christmas. Nečekal jsem žádnej intelektuální horor s promyšleným dějem a vyšperkovanými dialogy ale ani jsem nečekal takovou nudu. Santovi to trvá něco málo přes 20 minut než zvedne svoji prdel a jde vykillit město. První krev tak přichází ve 24 minutě. Do té doby je to jen úmorný a ubíjející tlachání. Sice zde padne pár odkazů ať už na hudební(tř. jako Ramones, Motörhead) nebo hororový(tř. jako Hellraiser, The Blair Witch Project) klasiky. Celkově mě ale dialogy absolutně nebavily a netrpělivě jsem očekával SANTterminátorovu krvavou jízdu. Nakonec jsem se dočkal. Krev teče a najdou se tu i nějaký(2nebo3) gore scény ale nemůžu se ubránit dojmu, že je to málo. Vše působí strašně amatérsky a nízkorozpočtově. Konec je už jen vrcholem trapnosti kde film nejde brát ani vážně ani jako komedii. Kdyby šlo o Begosovu prvotinu asi bych tak kritickej nebyl ale jelikož je to jeho pátej film rozhodně bych čekal něco víc. Viděl jsem všechny Begosovi předchozí snímky a žádnej mě vyloženě nezklamal(až teď). Oproti jeho předchozím filmům je tohle velkej kvalitativní propad. Slabší 2 hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkový brakový slasher se vším všudy, tentokráte s poblázněnou loutkou Santa Clause v hlavní roli. Sice na tyhle záležitosti s dobovou patinou úplně nejsem, ale Begos to prostě umí. Uvítal bych sice trochu více detailnějších záběrů a i ta kamera se mohla místy trochu uklidnit, ale jinak to celkem šlape, krev tu stříká a Riley Dandy je k sežrání. Navíc je to natočeno s láskou k prvnímu Terminátorovi a to mě baví. 65% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dobrý Vianočný slasher o nezničiteľnom Santa-Terminátorovi, ktorý sa prechádza po meste so sekerou a každý, na koho narazí, má proste smolu. Dobrý však neznamená výborný a až na prekvapivé zlikvidovanie malého spratka či trochu napätia v závere som si povedal, to malo byť všetko? Begos nakrúca divácky nevďačné filmy, ktoré väčšinou odradzujú mizerným dejom, hnusnou kamerou či nesympatickými postavami, a ani tento nie je výnimkou. Jeho silnou stránkou je najmä gore a doslova krvavé kúpele, ktoré dokáže divákom naservírovať bez akejkoľvek cenzúry. Preto som trochu sklamaný, že sa na rozdiel od predchádzajúcich masakrálnych peciek Bliss a VFW akosi držal pri zemi. Žeby chýbali financie? Snežilo tu krásne, ale čo z toho. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Terminatorovy vanocni special a zabava s vrazdicim robotem Santou. Asi je to nocni mura pro mlade nezavisle zeny snazici se vymanit z matriarchatu jeste pred vanoci. Dialogy jsou v prvni pulce jak z fantasy filmu a obcas me sexualni narazky na sedm vterin sexu ci navrh na "sukani" v hrackarne, kde hrozi, ze si dite koupi medu "upatlaneho od mrdky" pobavily. Film je take vizualne napadity. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obraz z pohledu zabijáka, Carpenterova hudba a blbá blondýna. Tak užvaněný slasher jsem snad neviděl a nesympatická dvojice zasloužila vyvrhnout už v prvních deseti minutách. Nedošlo sice na střeva ven, ale gore dobré. Grády má až poslední třetina a závěr je doufám pocta Terminátorovi, nikoliv plagiát. Ovšem vyšší hodnocení mi shodila prasácká kamera s četnými stroboskopy. Být vše alespoň nasnímané normální (a při tom klidně akční) kamerou, asi bych šel s hodnocením výše. Počet obětí a spratek u stromku totiž potěšili... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama