Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(více)

Recenze (127)

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Kačora, Milagros, Divoký anděl, není to jedno ? Všechno je to blbost. A proč ? Protože je to vše na jeden a ten samý způsob, je to jako výrobní linka, opravdu pásová výroba kravin, které nabízejí pořád to samé, stupidní zápletky, smích nováčků, úsměv těch otřelejších a pozornost těch na televizi závislých. ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

NO, ak ste sa dostali až k môjmu komentáru, tak sa ešte zľahka kuknite na komentár užívateľa Lima....tak...a teraz: okrem toho, že s Limom súhlasím, tento výstižný "popis" všetkých telenoviel mi silne pripomína fúru iných grcných amerických tínedžerských seriálov (v rámci pudu sebazáchovy som síce nepozerávala, ale z počutia viem), ktoré naša mládež žrala (žerie?) aj s navijakom a v ktorých po troch sériách už spal v rámci partie každý s každým a po chvíli hľadania partnerov mimo obvyklého teritória sa len otočí nové kolo...a taký seriál tu má 41% (Beverly Hills 90210). Tak prečo sa tak čudujeme (ja sa už hádam ani čudujem, ach), že sa tu nájdu tisíce starších žien a dôchodkýň, ktoré žerú telenovely? Pre nich sú telenovely teraz tým, čím boli pre mnohých s vás po revolúcii BH 90210 a podobné šity (bohužiaľ si na iné nespomeniem, ale hádam môžem BH brať ako vlajkovú loď). Takže nemá aj z vás, narodených v rokoch sedemdesiatych, niekto v skrini kostlivca? (napr. v podobe bozkami ošúchaného plagátu Jasona Priestleyho:-))) ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Kachorra je moje oblíbená telenovela, ehm... Vedle Vypůjčených životů asi ta nejlepší. Proč? Protože trhlá Kachorra byla pro hlášky Natálky Oreiro půdou ještě výživnější, než chlapecká Cholito z Divokého anděla. Mnohem víc než klasickou pomalou nudnou telenovelou s hromadou splývajících postav a směšných záporáků to byla nefalšovaná komedie. Hodně naivní, a kýčovitě romantická, ale prostě lepší. Vždyť si vzpomeňme na ty hrůzy jako Cassandra, Divoká kočka, nebo Má tlustá Valentýna. To byl teprve koncentrovaný děs. Kachorra je jen docela milá taškařice, která víc než cokoli jiného docela efektivně zabíjela čas. Tři hvězdy jsou přehnané, ale to odpad taky. Mimochodem, uchvacuje mě "nosák" Evy Horké, která dabovala Patricii (Jazmín Stuart :o) ()

Elementál odpad!

všechny recenze uživatele

Odvěký nepřítel scifisty je telenovela. Kachorra, z níž jsem měl tu, ehm, čest pár dílů shlédnout je žánrovým obrázkem scifistova nepřítele. Já, jakožto scifista tedy scénáristům Kachorry a jím podobným počinům radím: ob dvě epizody nechte přes město přeletět Borgskou krychli nebo Goa´uldský ha´tak, ať ho trochu vyčistí a udělají pořádek v postavách. Za dva díly, kdy se míra problémů a nových postav opět navrší navrhuji proceduru opakovat. A tak furt až do zblbnutí. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem si vědom faktu, že je to telenovela, tak moje hodnocení je více než nadprůměrné. Vysvětlení je jednoduché. Kdysi o prázdninách jsem byl u babičky, a ta koukala na všechno možný. A zrovna běžel první díl tohodle a on mě zaujal. Tenkrát jsem viděl jen pár dílů, ale asi před rokem a půl jsem stáhnul všechny díly a podíval se na celý seriál. Je tam sice mnoho klišé, ale na druhou stranu musím říct, že jsem se docela dost nasmál. Navíc Natalia je tam neuvěřitelně sexy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (21)

  • V časti 53 ukáže Kachorra (Natalia Oreiro) Brunovi svoju bábiku "Turmalínu," ktorá je v zelenom, má čierne krídla a červené vlasy. V takomto outfite pózovala Natalia na obale svojho CD Turmalina a aj vo videoklipe. Piesne z CD boli tiež použité v seriáli. (matthew.17)
  • V polovici telenovely začne Kachorra nad hornou perou nosiť na kratšie obdobie kvetinku. Maskovala tým opar, ktorý sa jej vytvoril. (matthew.17)
  • Na začiatku druhej časti Kachorra (Natalia Oreiro) zakazuje Josefine (Gimena Accardi) pozerať prenos koncertu, keď sa však dozvie, že sa jedná o kapelu Divididos, okamžite zmení názor a povie, že kapelu má rada. Frontman a zakladateľ kapely Divididos Ricardo Mollo je manžel Natalie Oreiro a v čase nakrúcania boli čerstvo zosobášení. (matthew.17)

Reklama

Reklama