Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(více)

Recenze (127)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Fascinují mě útěky z vězení jakékoli povahy. To, že uprchlá trestankyně přebarví vlasy na rudo a kecá s pruhovanou ponožkou je nežádoucí efekt. A ta první epizoda, kdy Antonia prchá nebyla zase tak špatná. Ty další na tom byly hůř a ke konci jsem už jen doufala, že jí ta zlá policajtka zabije. (To jsem ještě neznala formáty typu Scofielda a Bellicka.) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kachorra". Kačora, Kačora. Ty sprostá Káčora! Táto nekonečná, zhovadilá, argentínska telenovela nemá ani len poriadne meno pre hlavnú hrdinku. Kachorra? Tak by som ani kravu, starú dojnicu, nepomenoval. No a to ostatné tiež nestojí ani za reč. Scenár je neobyčajne hlúpa zlátanina a o nejakých hereckých výkonoch sa ani hovoriť nedá. To čo tam tí úbožiaci predvádzajú je totálny herecký primitivizmus. Navyše predtaviteľka titulnej postavy, Urugvajka Natalia Oreiro, mi je tak protivne, špinavo nesympatická, že by som ju najradšej zakopal niekde do hnoja. Táto juhoamerická telenovela sa dá ohodnotiť jedine ako odpad! ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Kachorra je moje oblíbená telenovela, ehm... Vedle Vypůjčených životů asi ta nejlepší. Proč? Protože trhlá Kachorra byla pro hlášky Natálky Oreiro půdou ještě výživnější, než chlapecká Cholito z Divokého anděla. Mnohem víc než klasickou pomalou nudnou telenovelou s hromadou splývajících postav a směšných záporáků to byla nefalšovaná komedie. Hodně naivní, a kýčovitě romantická, ale prostě lepší. Vždyť si vzpomeňme na ty hrůzy jako Cassandra, Divoká kočka, nebo Má tlustá Valentýna. To byl teprve koncentrovaný děs. Kachorra je jen docela milá taškařice, která víc než cokoli jiného docela efektivně zabíjela čas. Tři hvězdy jsou přehnané, ale to odpad taky. Mimochodem, uchvacuje mě "nosák" Evy Horké, která dabovala Patricii (Jazmín Stuart :o) ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Zas až taková hrůza to není, oproti jiným telenovelám je tato poměrně vtipná. Několikrát jsem se pěkně od plic zasmál. Mimo hlavní hrdinku jsou tu i další vtipné postavy, např. výřečný zbabělec Pablo, teta Bernarda a nebo ten doktor, co se vzteká při sebemenší zmínce o jeho pleši. Zajímavá je milostná zápletka sestry Cataliny s Carmelem a krimi zápletka dodává na dramatičnosti. Nejvíc jsem se nasmál v polovině 60-tých dílů, když hostili toho italského investora s jeho nadrženou dcerou. Velmi povedený je i český dabing, tentokrát mi dokonce ani Terš nevadil. To by bylo asi tak vše, co lze zmínit ke kladům. Záporů je bohužel poněkud více. Sice na rozdíl od Divokého anděla se zde nevyskytovaly dlouhotrvající scény z diskoték, dost prostoru ovšem zabraly zbytečné scény obsahující sny a představy jednotlivých postav, nemluvě o jejich chorobné schizofrenii, neboť mnozí si velmi často povídají sami se sebou a hlavní hrdinka dokonce s fusaklí. Nejodfláklejší je závěr seriálu, zejm. posledních pár dílů. Nevěrohodná mi přišla zápletka s despotickou jeptiškou, co nakrátko převzala vedení útulku, nedořešený vztah Josefiny a Sancha a chyběly i momenty překvapení. Josefina, Lautaro a dokonce i Bernarda se vůbec nepohoršovali nad tím, že se celé měsíce Kachorra vydávala za někoho jiného. Rovněž jsem čekal, co asi řekne Catalina na to, že její dobroditelka notářka je vražedkyní a ono nic, ani slůvko údivu. Nereálné mi přišlo chování Tripoliho - v jednu chvíli unese Kachorru, přinutí ji vlézt si do kufru auta a vyhrožuje jí zastřelením a vzápětí ji kvůli lásce k Angele osvobodí. Děj je mnohdy velice předvídatelný, např. že Germán hobluje notářku a že ve vraždě, kterou hodili na Kachorru jedou spolu mi došlo mnohem dřív, než začali ukazovat retrospektivní scény ze spáchané vraždy. Druhou polovinu seriálu trochu degraduje nepřítomnost Pieriny a přiznám, že jsem nějak nepochopil, proč nikdy neukázali obličej té psycholožky, ke které chodila Bernarda a později i Mecha. Jestli to mělo nějaký skrytý význam, já ho neodhalil. Rovněž nebylo dořešeno, zda se skutečné Rosario Achavalové vrátila paměť. Vzhledem k tomu, že jde o velice vtipnou telenovelu, uděluji průměrné hodnocení. 55% ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Gustavo Barrios, Diana Segovia .. Po úděsné sérii Divoký anděl si asi Natalia Oreiro a další "tvůrci" řekli, že (postarší televizní) divák snese opravdu všechno a stvořili Ženu na útěku. Opravdu považuji za nutné říct k tomu jen tohle: pokud nemusíte, nedívejte se! Tenhle plod si vážně zaslouží jen 0%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (21)

  • Natalia hrala Argentínčanku, ktorá predstierala, že je Uruguayčanka. Skutočnosť je ale úplne iná, Natalia pochádza z Uruguaya a do Argentíny prišla hrať. Jej postavy sú ale vždy čisté Argentínčanky, keďže práca herečky bola v Uruguayi ešte donedávna niečo ako tabu. (matthew.17)
  • Na začiatku druhej časti Kachorra (Natalia Oreiro) zakazuje Josefine (Gimena Accardi) pozerať prenos koncertu, keď sa však dozvie, že sa jedná o kapelu Divididos, okamžite zmení názor a povie, že kapelu má rada. Frontman a zakladateľ kapely Divididos Ricardo Mollo je manžel Natalie Oreiro a v čase nakrúcania boli čerstvo zosobášení. (matthew.17)
  • V Kachorre sa niekoľkokrát objavila pieseň "Asereje" od skupiny Las Ketchup, ktorá bola na Slovensku obrovským hitom práve v čase, keď sa seriál u nás vysielal. Baby z kapely dokonca prišli na Slovensko. (matthew.17)

Reklama

Reklama