Reklama

Reklama

Play Dead

Trailer 1

Obsahy(1)

Studentka kriminologie Chloe (Bailee Madison) předstírá vlastní smrt, aby se vloupala do márnice a získala důkaz, který spojuje jejího mladšího bratra s nepovedeným zločinem. Jakmile se dostane dovnitř, rychle zjistí, že obávaný koroner využívá márnici jako zástěrku pro zvrácený obchod. V děsivé hře na kočku a myš Isabel zjistí, že nejděsivější na márnici nejsou mrtví, ale živí. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnej, nezajímavej a neoriginální film s triviálním příběhem v čele s (béčkovým hercem) Jerry O'Connellem, kterej má standardně svůj kamennej xicht. Jak je vidět podle zdejšího hodnocení tak svý příznivce si to najde i v dnešní době. Sorry ale za mě je to ale totální💩 a ztráta času. Jak jsem koukal tak jsem zatím jeden z mála co si to myslí. Takže je potřeba můj komentář brát s rezervou. To je jen můj vlastní názor na film. Komu nevadí Jerry O'Connel a přijde mu zajímavý pro mě nudný pobíhání po budově půjde s hodnocením výš. Já jsem tam opravdu nic co by mě mělo zaujmout nenašel. A dvě povedenější scény ještě nedělají celej film. Víc se mi k tomu asi psát ani nechce. Odpad. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 chlápci chtějí kohosi oloupit situace se vymkne kontrole a ten oloupený jednoho z nich postřelí (vydávají ho za mrtvého) druhý teda uteče za sestrou se ukrýt . Policie zatím po něm nejde , ale má problém  v tom, že si postup té loupeže  nahrály na mobil a ten mobil je v márnici tak se jeho sestra falešně zabije s tím, že ten mobil získá.  Tam narazí na patologa co zabíjí lidi a jejich části těl prodává na černém trhu a ten ji nahání.  Další z průměrných hororů/thrillerů (od režiséra remaku Mého Krvavého Valentýna) co jsou v distribuci  na konci se to bohužel vleče a už nudí.   60 procent zítra mám v plánu tematicky podobný Price We Pay tak uvidím jaké to bude na porovnání. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tedy tou dějovou zkratkou, kterou se zdrogovaná dívčina ocitla z ulice rovnou v márnici, si to scénárista s rejžou hodně ulehčili, by mě zajímalo, jak by se s takovou nebetyčnou hovadinou popasovali beze zkratky. A i jinak je scénář k Play Dead nadprůměrně retardovaný i v rámci jeho žánru, těch absurdit a pitomostí je v něm tolik, že by to vydalo na delší traktát. A Chloe, s tím jejím skautským dobrosrdečným ciferníkem třídní šprtny, že by se tahala s pouličním gangstanegrem a že by pro svého vypatlaného bratra riskovala kejhák tak blbým způsobem a že by se z ní nakonec ještě vyklubala taková chladnokrevná a drsná bitch?? Ho hó, tak to leda v hodně béčkovým bijáku. Ale co, nebudu lhát že mě to nebavilo... Bavilo! Ve všední den po práci naprosto pohodový a zábavný večerníček. A za finále s tekutým dusíkem musím zaokrouhlit nahoru, nedá se svítit. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Měl bych z Play Dead lepší pocit, kdyby zde hrála jiná, starší herečka. Bailee je sice 23 let, ale tady vypadala tak na 17 a vůbec sem jí to hraní a jednání nevěřil (hlavně mě už srala, jako děcko v Hororu Nebojte se tmy).  Každopádně solidní, napínavý, Hororový Thriller, z prostředí márnice, kde nechybí nějaká ta ledvinka vyndaná z těla a v závěru dojde i na slušnou scénu ze zmrazeným obličejem. Samozřejmě to má několik wtf momentů, ale pitvat se v tom teď nebudu =) Na jedno večerní zhlédnutí, při sklence, s frajerkou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok SPOILERU!! Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna hlúpučká dievčina menom Chloe a je študentkou na medicíne. Stala sa jej taká nepríjemná vec , že brat sa dostal do problémov a potrebuje z márnice dostáť kamarátov telefón, aby policajti neprišli aj na neho. Chloe si myslí, že nemocničné prostredie pozná dokonale a tak predstiera svoju smrť tým, že si zoberie Propofol a ocitne sa v márnici. Keď má na sebe len osušku, prvé čo hľadá nie je inkriminovaný telefón, ale oblečenie. To po chvíli nájde, len akosi zabudla na topánky, ktoré sú v príbehu doležíte( aspoň pre scenáristu). Takže oblečená, ale bosá Chloe pri tej námahe sa vyhnúť charizmatickému koronerovi, ktorého hral úžasný Jerry O'Connella( od slova vyhnúť, je to fikcia, až po tadeto ) a chce nájsť telefón, ale keď zistí, čo je náš koroner zač, hľadá úník v podobe jeho kľúčov. Aby mu ich nepozorovane vzala, zahrala si míma a do tej role sa sakramentsky zažrala, lebo po tom už nič podobne nenapodobnila. Lebo keď sa konečne dostala pred posledné dvere , tak ich desať minút otvárala, ale koroner, čo mal za svedka na svojej svadbe scenáristu, tam pravé vtedy dorazil, náhoda. Potom bola spútaná, koroner si zatial odbehol obrábať niekoho iného a ona v tom sa dostala ku skalpelu, ale chúďatku nešikovnému vypadol z ruky. Ale, žiadny žiaľ, si povedala, je tu ešte elektrická rotačná pila a tou si prerežem putá, no ja som tajne dúfal,  že zápästie, ale moje modlitby neboli vyslyšane. Potom utekala pred psom a samozrejme bez topánok na niečo stupila a spomalilo ju to( hovoril so, že obuv tu bude dôležitá), no scenárista a tvorca príbehu mal niečo proti nej, chudinke. Ďalej pokračovať nemusím, každý si tuto rozprávočku o prekliatej husi, pardon princeznej vie domyslieť i sám. Určite to v blízkej budúcnosti odvysiela aj markíza , ale najprv to čakajte na Voyo. Koniec SPOILERU. Ja len dodám, že Bailee Madison je sympatická holčina, ale postavu teda schytala na urovni stupidity. Jerry O'Connella nemám nejako v láske a tu mi tiež neprišiel ako maniak , ale len človek, ktorý sa na neho blbo hrá. Celé je to predvídateľné, presne som vedel o dve scény dopredu, presne ako i  koroner, že čo sa bude diať a bolo úsmevne ako nášmu hajzlikovi išli karty až do konečného zúčtovania. Krv tu bola len pri vyberaní organov a pri strelných zraneniach, takže slabota. Tešil som sa na atmosférické prostredie márnice, ale žiadne neprichádzalo a to pri takýchto filmoch ma byť samozrejmosť, ale zrejme nie je. Celý film ma po čase začal riadne iritovať svojim primitívnym scenárom a už to nemohol zachrániť ani finálny Terminátor. Za sympatickú Bailee uroním tú jednu slzičku, ale viac tomuto spiatočníckemu filmu nehodlám dať. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama