Reklama

Reklama

Vnitřní monstrum

Trailer

VOD (1)

Život mladé módní návrhářky se změní ve chvíli, kdy se její nejtemnější vnitřní myšlenky promění v něco strašlivého – co nepřestává růst. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má problémy  v práci a do toho si myslí, že její přítel spí s její nejlepší kámoškou (proč se jich neoptala?). Nějak se v ní aktivuje její mrtvé dvojče a ožije pak se z ní oddělí úplně a ona mu něco dává, aby ho měla pod kontrolou samozřejmě ono to  uteče a chce ji nahradit. Jako horor to nefunguje jelikož sledujeme dokola scény jak tomu něco dává až zhruba 30 minut před koncem se to rozjede  a pak je to rychle ukončené . Kromě vzhledu mutantíka a té Asiatky  Kausar Mohammed tam není co pochválit. 20 procent ()

Duffson 

všechny recenze uživatele

Po prvnim zjeveni onoho “monstra” jsem to chtel okamzite vypnout, nicmene nechal jsem to bezet dal. V podstate se nejedna o horor, rozhodne ne komedii a neni to zdaleka kulervouci podivana. Avsak, naspory slabym momentum jsou tam i dobre az prekvapive a jedna se vcelku uspokojujici podivanou. Slabsi 3 bez problemu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Akceptuje seba samého, to je hlavná skrytá myšlienka hororu, ktorý nevystraší, skôr pár krát zhnusí. Pozor teda na znamienka, pretože ak nepríjemnú správu o nich nezvestuje onkológ, môže sa stať, že z neho vzíde iný parazit a vy si ho ešte obľúbite. Inak podoba s Malignant tu určite je, možno aj malá inšpirácia. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Námět spočívající v tom, že se v životě člověka materializuje něco jako dvojník, vnitřní monstrum či cokoli jiného, co z hlediska analytické psychologie představuje personifikovaný Stín, není vůbec špatný. Vliv této entity může být buď prospěšný nebo ničivý (v závislosti na schopnosti člověka jej integrovat), často bývá ambivalentní. Zvládnutí tématu v tomto filmu je celkem ucházející. Kdybych psal scénář já, pojednal bych film jako politickou komedii: U pravicové političky, která do té doby papouškovala akorát tak rozumy diktované z Bruselu, se najednou objeví stínová osobnost, která má na „evropské hodndoty“ úplně jiný názor atd. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Z tela mladej módnej návrhárky vyrastie škaredý malý mutantík, takže tá bude mať čo robiť, aby ho prinútila držať klapačku, pokiaľ nechce, aby jej "to" pokurvilo život. Film je priemerný, ako horor dokonca skôr podpriemerný, a neprišiel mi ani veľmi vtipný. Zachraňuje ho vlastne len celkom dobrý námet a najmä svižné tempo, takže divák nemusí trištvrte filmu čakať, kým sa vôbec "niečo" objaví. Bolo vidno, že sa tvorcovia inšpirovali skvelým "Malignant", no keby som chcel tieto 2 filmy kvalitatívne porovnať, tak by hodnotenie "Appendage" muselo ísť do mínusu. Večer mi však nepokazil. ()

Reklama

Reklama