Reklama

Reklama

Únos letadla

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Obsahy(1)

Když je během sedmihodinového letu KA29 z Dubaje do Londýna uneseno letadlo, úspěšný korporátní vyjednavač Sam Nelson se pokouší pomocí svých profesionálních dovedností zachránit všechny na palubě. Stane se jeho vysoce riskantní strategie jeho zkázou? (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hijack má svoje světlé chvíle a dokáže nabídnout i trochu té atmosféry a napětí, ale vždycky mu do toho hodí vidle extrémní nepravděpodobnost a překombinovanost. Jako oddechovka u které není radno moc přemýšlet nicméně celkem funguje a těch sedm dílů je tak akorát na hraně toho aby se z toho nestala parodie sama sebe. Vzhledem k tomu, že tvůrci někde v pozadí rozjeli mnohem větší hru a některé linky zůstaly neuzavřené se dá čekat že bude další série. Jestli bude fungovat i bez letadla je ale otázka...65% ()

M.E.K.Y 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá minisérie, pro diváka s atraktivním dějem, natočeným v hutné atmosféře a napětí, sem tam se slušnou akcí a s nevyzpytatelným zakončením. Já jsem veskrze spokojený. Občas to sice nabídlo nudu nebo nelogické věci a chování, ale jen malinko, protože to má rozumnou stopáž a není to zbytečně natahované a jede to neustále kupředu. One man show Idris Elba a ten to svým charismatem v pohodě utáhne. ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Idris si to viditeľne užíva, no dej je s každou epizódou deravejší ako vzdušný priestor Rumunska. Nevidí sa často, že britský scenár trpí americkými tropes a znásobuje to ešte i prevažne nesympatickým obsadením. Ako-tak atmosféru to má možno vtedy, keď si to pustíte na skrátenie času počas interkontinentálneho letu, ale inak je to po nádejnom rozbehu nemastné a neslané ako lietadlová strava. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Napíšu svůj dnešní komentář asi takhle, kdo si ten únos letadla bude chtít užít, užije si ho, kdo bude hledat mouchy, najde je.. Já jsem zvolila nadhled a pochopení pro lidské slabosti a parádně jsem se prolétla z Dubaje do Londýna.. A to podstatné Idris Elba je nesmírně charismatický chlapík, měl mě v hrsti hned od začátku a díky němu jsem to celé prožila s ním.. Není to dokonalé, místy to klopýtá, nicméně já to beru tak, že lidé v mezních situacích často nedokážou zvítězit nad svými emocemi.. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Krasojízda s úžasným Idrisem Elbou. Tohle jsem nečekal. Akční a zajímavé od začátku do konce a to v každém díle. Nikdy se člověk nenudí a kvalita je ve všech dílech stejná. Mrzí mě trošku ten konec, ale zase třeba je tu prostor pro druhou sérii a kdyby byla i když nemusí tak by mi to vůbec nevadilo. Jeden z nejpovedenějších seriálů ()

Galerie (53)

Zajímavosti (6)

  • Letiště Győr-Pér v Maďarsku, kde měl letoun nouzově přistát, není schváleno pro provoz velkých dopravních letonů kategorie D, kterým Airbus A330 je. Nemá dostatečnou délku ani šířku dráhy pro přistání. (pocket22)
  • Pre seriál postavili celý Airbus A330 v mierke 1:1, vrátane funkčného kokpitu. (Arsenal83)
  • Výroba začala 9. mája 2022 v Aylesbury a skončila 18. novembra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama