Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

borec999 

všechny recenze uživatele

Na toto sa mohli dať nahovoriť naozaj iba Japonci :D Nenáročná oddychovka a nedocenený kult, u ktorého sa dá pomerne slušne pobaviť. Mal som to šťastie a podarilo sa mi raz vidieť aj diel, kde gróf Takeši neubránil svoj hrad, a tak nezaznela najčastejšie požívaná veta v tejto relácii: "Dnes nemáme v Takešiho hrade žiadneho víťaza" 80% a nostalgické 4* ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

V době natáčení se jednalo o převratnou a novou podívanou, která neměla moc obdob, ale já se k ní dostala až teď na Prima Cool a už na mě ani zdaleka napůsobí tak, jak by asi působila, kdybych se k ní dostala dřív. Zkrátka davy ukřičených Japonců, co se marně snaží vyzrát nad překážkami, u kterých v mnoha případech závisí jejich překonání na pouhopouhém štěstí (nikoli zdatnosti nebo chytrosti soutěžících), nad nimiž vyčnívá jeden ještě více křičící chlapík v bílé uniformě. Ale jako kulisa pro vaření nebo odreagovačka po náročném dni to ujde. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tahle soutěž teda neoslovila. Zmatek, ve kterém nejde ani tak o to sledovat vývoj a průchod jednotlivých soutěžících po disciplínách ale o to udělat z toho šou a hlavně "zábavu". Opravdu otrřesné soutěže a ještě k tomu ty otravné replaye ... Díky bohu alespoň za Ninja Faktor... podle mě 100:1 ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Pokud to mám srovnat s nepřekonatelnou Pevností Boyard, Stopy Xapatanu, nebo Pago Pago, bylo to někdy až příliš trapné. Někdy jsem si říkal, jestli to není všechno jen nějaká habaďůra, a jestli to skutečně ty lidi dělají dobrovolně. Kolikrát, že vyhráli? Dvakrát? :-) Ale co, na zkrácení dlouhé chvíle... ()

Reniii 

všechny recenze uživatele

Takešiho hrad, je to stále o tom stejném, ale pokaždé se na to musím znovu a znovu dívat, Asi kouzlo Japonska. Tlupa japončíků se přišla dobrovolně ''zničit'' na bláznivých úkolech, které pro ně připravili další škodolibý japončíci. Dala jsem tomu 4 hvězdičky protože abych dala 5 tak by tam nesměly být někdy stupidní komentáře překladatele. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama