Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

campix 

všechny recenze uživatele

Originální série Wipeoutu je mi sympatická a vždy se rád znovu podívám na to jak si lidé dávají do držky při všemožných držkopádech. O těch to přeci je a druhá nejlepší věc byl komentář moderátorů jejich vtípky a samozřejmě zábavné kreslední fixkou na monitor. Věci které jinde fungují¨v české verzi NOVY !!! kläsicky nenajdete. Místo obyčejných lidí tu jsou rádoby pseudohvězdy a komentář obstarává Libor Bouček. No nechce se vám zvracet už teď ?? ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Nástupce her bez hranic ?! To ví že jo :/ Prvně bych zhodnotil výsledky Čechoslováků. Ostuda. Proč? Nova společně s Markízou dodala patřičné celebrity za účelem větší sledovanosti, která stejně nepřijde. Soupeři Poláci, Bělorusy, Ukrajinci dodali sportovce, gymnasty, vojáky. Pak se nedivme. Proč to nešlo udělat tak jako hry bez hranic ?! Soutěžili prostí studenti, parta lidí z různých měst. Chytré vtipné disciplíny se specialní tématikou. Každý díl byl v podstatě originál. Obrovská rivalita mezi zůčastněnou osmicí, kde jsme často bojovali s Portugalci o prvenství. Perfektní komentování Vichnara a paní Augustové... Opak toho příšerné povzbuzování Boučka a té blonďáté, která bude tleskat aji kdyby sme byli 5 ze čtyř. Toto se nepovedlo. Strašná škoda. 15% ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Wipeout - Souboj národů je přesně o tom, co z původního Wipeoutu vystřihli, protože si byli jisti, že by to diváka vůbec ale vůbec nezajímalo. Takže, jinými slovy, pokud chcete vidět nějakého československého blba nebo ženu, jak se rozeběhne po skvělé mokré tortuře Wipeoutu, musíte protrpět celé minuty jejich nezáživných kydů a poznatků a pokusů o vtip. Pak je vidíte i běžet a bojovat o čas. To je ale tak nudné, že má člověk radši chuť otevřít si týden starý program a číst si o pondělní dopolední nabídce a zamyslet se nad filosofickou podstatou šumění moře v ulitě korýše. Tady už by pomohlo leda by jim tam vypustili tu vodu a nechal jim rozbíjet si držku o dlažbu wipeoutského koupaliště. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nedávám tak nízké hodnocení jen kvůli tomu, že je módní kritizovat Novu (i když často oprávněně), dávám tak nízké hodnocení, protože je to opravdu katastrofa. Naše mutace byla "vykastrována", bylo odseknuto vše, co je na originále tak zábavného. Všichni víme, že spíše než o soutěžení jde o co nejlepší pády, co se stane v našem případě? Vytvoří se pravidla, ke kterým je snad potřeba příručka - penalizace sem, penalizace tam. Vizuální zpracování - bolestně chybějí malůvky a střih je opravdu zvláštní, zmatený, ale přesto nedynamický. Komentář - Bouček mi nevadí, mám ho relativně rád, ale tady jen suše konstatuje (překroucená) fakt a humor se nám nějak vytratil. Měl bych ještě více poznámek, ale jsem už moc unavený na to, abych je tu vypočítaval. On Wipeout - Souboj národů mluví sám za sebe, není třeba delšího komentáře. ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že reality show typu Big brothera či VyVolených se nedají překonat v blbosti, ale máme to zde! Něco tak neskutečně trapného a nudného jsem snad ještě nikdy neviděl. Nechápu, jak naši čeští a slovenští moderátoři dokážou prožívat něco tak nepodstatného a ubohého. Jednu dobu s tím Nova furt otravovala a jsem rád, že už je tomu konec. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama