Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Bola to aj zábava, páčil sa mi výber súperov, teda krajín. Naše samozvané a bulvárom zvané, takzvané celebrity sa tam však tiež objavili, ale na tom by nič nebolo, nebyť veľkého počtu trápností. Súťaž, niečo na vzor tých japonských. Chcel by som si to vyskúšať. Bola by to určite aj zábava. Avšak nie do ľadovej vody. Nepáčili sa mi falošnosti a veci robené nasilu. TV Markíza robí v súčasnosti jeden horší program za druhým. Je to taká komerčná televízia, ktorá sa snaží stať akousi televíziou založenou na americkom štýle, niečo z bulváru, niečo z vlastnej propagandy a v celku veľmi odpudivé, nepozerateľné a hlavne falošné. Nezachránili to ani peknými ženami. Toto som teda nezožral! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Proč musí Nova i Markíza kazit tenhle skvělý formát? Měli snad dost času okoukat na Barrandově jak se to dělá v Americe či Británii, ale oni z toho udělají takovýhle paskvil, který místo aby bavil tak nudí. Aspoň ten název mohli nechat Drtivá porážka na, který je už našinec zvyklý. Nechat tam aspoň obyčejný soutěžící a né "hvězdy, který nikdo ani nezná". Docela by mě zajímalo, kdyby se vrhli na Pevnost Boyard jestli by to dopadlo líp. Je vidět ve snaze co nejvíc ušetřit, tak se spojí víc zemí. Jenže Hry bez hranic jsou jen jedny. Doufám , že Aréna národů na Primě dopadne líp. Je vidět, že absolutně nepochopili smysl soutěže, proč tam nedali obyčejný lidi at už náký pupkáče či maminy a pod jako je to v americké či britské verzi (ono ani ostatní státy co tam měli samý sportovce na tom zrovna moc nevidělali) Ono totiž ta soutěž spočívá v tom, že ty překážky by neměli být překonány a tudíž, je třeba dát tam takový lidi, u kterých je záruka, že budou padat a bude sranda, tady nejde o to překonat všechno v co nejlepším čase.(na to je tu Ninja Faktor, kdy jde o čas a něco dokázat) Podívejte se kolik lidí překonalo třeba koule v normální americké verzi a tady skoro každý druhý. O našich trapných "celebritách" darmo mluvit, je to studa. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto na originální Wipeout nemá ani zdaleka. Trapné komentáře moderátora a neskutečně trapné výkony (najdou se tam i vyjímky) našich "soutěžících" kdy se dokonce stydím, že jsem čech, díky tomu co tam předvádí a jak se tam uculují, mávají do kamery a smějí se místo toho, aby soutěžili za vlast! Vím, že to je pro zábavu, že tam nejde o vítězství, ale aspoň by se mohli snažit jako ostatní národy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Kdyby tadytu nováckou akci nekomentoval L. Bouček, dal bych i o * víc. Nejde ani o to, jak to všechno funguje, ale hlavně o tom, co tam máme za lidi. A ten tým je jeden sympatický obličej vedle druhého. Je to něco novějšího, co tu dlouho nebylo. Navíc je to na mezinárodní scéně, což je super. Celkem dobrá soutěž a jak jsem řekl, O. Brzobohatý, B. Munzarová, M. Kramár a další. Super. Škoda toho Boučka a .... nebuďte tací jen proto, že je to na Nově... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama