Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

casef 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se to po 2-3 dílech okouká, ale pokaždý je to slušná zábava, protože se alespoň trochu vždy obměňují překážky. Škoda, že více prostoru nedostane Jill Wagner, přeci jen se na ni lépe dívá, než na duo Johnů, bez kterých kdyby to nekomentovali a neutahovali si ze soutěžícim by byla po chvíli nuda. Tímto se s Vámi loučím a obří koule! ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

Reklama

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava na sobotní propršené odpoledne. Nahání vám strach ledová voda, hromada bahna a sjezd rampy na kajaku? A co teprv nebezpečné pády, ve kterých neovládáte tělo? Pokud ano, nemohli byste se Wipeoutu zúčastnit. Tato drsná reality show nabízí neokoukanou podívanou doprovázenou vtipnými komentáři a rozbory nejlepších držkopádů elektronickou tužkou. Mnohokrát jsem se hlasitě smál. Jedna z mála soutěží, kterou bych si zkusil na vlastní kůži. Dávám palec nahoru. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem nejdřív britskou verzi (několikrát), která mě nadchla, už kvůli mému milovanému Richardu Hammondovi. Pak se mi poštěstilo a chytla jsem i tu původní. A je skvělá. Ještě o fous skvělejší, než ta britská, protože je tu o moderátora víc a ti dva si ze studia nahrávají naprosto luxusní vtipy. Miluju ten systém, že každému soutěžícímu hned na začátku najdou důvod, proč je divný a pak na to sází vtipy jeden za druhý. Třeba když tam byla ženská, která tvrdila, že dělá na tajném vládním projektu (Po tom co tvrdě spadla do vody, pronesl jeden John: "Naše agentka zřejmě pracuje pro tajnou agenturu "sí aj au" (CIAu). Smála jsem se ještě půl hodiny...), nebo renesanční chlapík a nebo holka, která před třemi měsící porodila. Je to skvělé, právě proto, že je to tak kruté. Jelikož tam šli všichni dobrovolně, budu se jim já naprosto dobrovolně a spokojeně posmívat. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama