Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Oyer 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem dobře, že se jedná o parodii na soutěže v podobných prostředí? Cílem je vidět nárazy, odrazy a především pády po prudkém kontaktu s různými měkkými pohyblivými překážky? Podobných soutěží v poslední době nějak moc přibývá. Krmí nás tedy nehorázně. Nikdy nevím, jestli se smát nebo plakat... Proč se namísto těchto volovin nevrátí třeba Pevnost Boyard, Po stopách Xapatánu nebo alespoň Hry bez hranic? ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V této krásné době, kdy chce každý vydělávat co nejvíce peněz za co nejméně práce, si Drtivá porážka bez problémů najde dost zájemců o účast. Já to však nebudu, neboť mi exekutoři dosud neklepou na dveře a já jsem nikdy nepocítil touhu nechat si nafackovat od nějakého stroje, skákat z výšky na nestabilní plochu, nechat se rozhodit od kluzkých koulí či neustále nekontrolovaně padat do vody. Dokonce v sobě nemám ani dost škodolibosti na to, abych se nějak mimořádně bavil tím, že to právě někdo pořádně schytal. Ale troška škodolibosti se ve mně samozřejmě najde, takže se občas mrknu na lidi nepřirozeně ztrácející stabilitu. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Lidé pořád brblají, jak je svět hrozný, jak moderní společnost rozhazuje, zatímco jinde hladoví miliony. Já říkám - když už plýtvat, ať to stojí za to! Kde jinde se můžete podívat, jak se na Američany valí kupy plastových nástrah, tuny rajčatové omáčky a navrch tucty dortů do obličeje? Konina je to příšerná a už to znovu nezapnu, ale přiznávám, že po několika lahvích to musí být zábava jak řemen. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama