Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 23
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 23

Recenze (1 195)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom mi nikdy k srdcu neprirástol, asi kvôli zloženiu trojice hlavných hrdinov: 1. ožratý hajzel, ktorého najväčším koníčkom je oblbovanie žien, 2. lakomý príživnícky lúzer, ktorý síce zo začiatku mal aj kladné morálne vlastnosti, no po odchode Sheena sa z neho stal rovnaký hajzel ako jeho seriálový brat, 3. malý lenivý debil, ktorého zo začiatku zaujíma len jedlo, neskôr hulenie trávy a ženské. Ani vedľajšie postavy matky a služobnej neovplývajú kladnými vlastnosťami, takže som mal pri sledovaní zvláštne pocity, keďže som si nemohol obľúbiť žiadnu z postáv. No vzhľadom na spomínané charaktery sa občas udiali aj vtipné momenty, ale nebolo ich toľko, ako by ich pri kvalitnom sitcome malo byť. Zvlášť, keď si po pár častiach zvyknete na to, čo postavy stále dookola robia a rozprávajú a tak vám už ani záklandé ťažiská humoru - neskutočná debilita syna alebo vzťah bratov k matke neprídu vtipné. Po výmene Sheen/Kutcher už síce máme aspoň jednu normálnu postavu, no veľa sympatií vo mne Ashton nevzbudil a ani vtipných momentov veľa nepriniesol. Bolo to také varenie z vody, keďže polovičný chlap dospel a neskôr sa aj vytratil, tak ani názov seriálu už nemal žiadny význam. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V Americe velmi populární seriál, za který Charlie Sheen inkasuje nemalé peníze v česku příliš neletí. Není to tím, že by nebyl kvalitní a na každých 25 minutách nepředkládal divákovi dostatek humorných scének a pohledů především Charliho Sheena, ale už samotné zařazení do podivných odpoledních hodin je od televize trochu nůž do zad. Přes kvality si osobně neumím představit, sledovat seriál o dvou bratrech a synovi jednoho z nich déle častěji než jednou za týden:). O více sezónách ani nemluvím. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen je hodně nesympatický a naprosto asexuální. Proto, když se pokouší (velice trapně pokouší) být vtipný, dopadá to tak katastrofálně. Paradoxem je, že tento seriál miluje tolik lidí. Já naštěstí nejsem davová a a přikláním se k menšině, která tenhle seriál nesnáší. Moje hodnocení visí nad odpadem! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sitcom, ktorý ale utrpel odchodom Charlieho Sheena, hodnotím priemerne. Pozeral som sem tam aj ďalej, ale už to nie je úplne ono. Vlastne som to snáď ani nikdy priamo nesledoval, len občas kúsky, ukážky a niektoré hlášky, ale nie pravidelne. Hlavní dvaja herci boli super už keď sa stretli vo filme Horúce strely, ale tu pre mňa hrali nesympatické postavy. Česť a sláva starému dobrému Toperovi Harleymu. ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu jsem chtěl přijít na chuť, ale bohužel, nestalo se tak. Donutila mě k tomu sestřenice, která říkala, že je to fakt sranda. Já pořád nechápu, co vám na tom přijde tak moc vtipného, že to má zde tak vysoké hodnocení. K hereckým výkonům se raději vyjadřovat ani nebudu. Charlie se mi vlastně líbil, jen když vozil odpadky:-) Buďte rádi, že tento seriál nehodnotím. ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (913)

  • Berta (Conchata Ferrell) měla být původně postavou, která se objeví v seriálu jen občas, ale její představitelka si získala u publika takovou oblibu, že z ní ve 2. sérii udělali pravidelnou postavu. (HappySmile)
  • V epizodě Vousy (2012) cca v čase 12:39 se Alan (Jon Cryer) zmiňuje Waldenovi (Ashton Kutcher) o tom, že má vasektomii, ke které ho přinutila první žena (Judith - Marin Hinkle). V epizodě Na plakátech nikdy neprší (2007) chce ovšem Alan dítě s Kandi (April Bowlby) cca v čase 15:20, což by po vasektomii nešlo. V celém seriálu se Alan několikrát dostane k rozhovoru o dětech, ale nikdy jindy se o vasektomii nezmíní. (PatrikP4)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama