Reklama

Reklama

Čmuchalové


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)
Akční / Krimi / Drama / Thriller / Sportovní
Jižní Korea, 2023, 1 h 2 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Boxer Kim Kon-u se střetne ve strhujícím zápase s Hong U-džinem a oba se spřátelí. Kim Mjong-gil používá k naplnění svých podnikatelských ambicí nebezpečné taktiky. (Netflix)

Recenze (5)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to vážně dobře. Ústřední dvojka je vážně sympatická. Hlavní parchant vážně odpornej a jde si za svým za každou cenu. Navíc, stačí napsat "závěrečných deset minut", a všem je jasný, že já na tohle budu rozhodně dál koukat  :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejce mám rád. I když je pod tím podepsaný woke Netflix, casting je normální. Co je naprosto neskutečné je choreografie. Díky nutné "seznamovací" (s bambilionem postav samozřejmě a všichni vypadají stejně ;)) je to občas vlažnější, ale za mě balanc funguje skvěle. ()

Reklama

Toshio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem neviděl něco tak drsnýho. Je to naprosto skvělý, ale nevím, jestli zvádnu koukat dál. Box asi nejlepší, co jsem kdy ve filmu/seriálu viděl. Ti chlapci fakt věděj, co dělaj. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět Box v akci na ulici bez pravidel proti početné převaze je SLAST! Akce je tu boží !! Záporák se taky povedl, ústřední dva sympaťáci slušně vyskillení frajeři, tohle mě bude bavit. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poslední době jsem jihokorejskou a indickou tvorbu dost zanedbával, takže mi dobře hodnocení Čmuchalové přišli jako dobrá příležitost návratu k občas patetickým, ale jinak kvalitním korejským seriálům. Nakonec je to trochu jinak ...vlastně naopak. Kdybych neměl tolik nakoukáno, tak by mě první epizoda nijak zvlášť nezaujala. Viděl jsem mnohem lepší jihokorejské seriálové piloty. Čmuchalové zatím působí jako další variace západních hero vs bad company přetahovánek. Sice velmi dobrá variace, ale....na mě "málo jihokorejská". Aspoň zatím. Dál budu koukat díky slušně drsnému závěru a hlavně zkušenosti s JK seriály.... může se to ještě parádně rozjet. Potenciál tam určitě je. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama