Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych ležel v nemocnici a nějaká sestřička se do mě tak srala, jako to má ve zvyku tahle Němka, tak se nechám přeřadit na jiné oddělení, třeba na patologii, hlavně abych od ní měl klid. P.s.: Nesmírně mě tady pobavil komentář uživatele "Faidra", že se nám tímhle seriálem Němci mstí za odsun ze Sudet :D :D ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, proč se takové amatérské počiny vysílají v televizi? Proč je to prošpikováno reklamou (to se jako počítá s tím, že se na to někdo kouká?) Co má českému divákovi dát tento seriál? Co má vůbec divákovi dát? Viděl jsem jednou kousek v němčině a přišlo mi to strašné. Později jsem viděl kousek v češtině a přišlo mi to ještě strašnější. ()

Reklama

Wecfarien odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto... s nostalgickou slzou v oku vzpomínám na koniotomii, kterou kreativní Stefi tuším v jakémsi díle komusi originálně provedla ostrou tužkou obalenou prezervativem. Dokonce vím o případech, kdy tenhle seriál posloužil u některých důvěřivých dívek jakožto náborový materiál na střední zdravotnickou školu, kde posléze zjistily, že nebudou mít čas na běhání po nemocničním parku a podrobné věnování se rodinným problémům svých pacientů. ()

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

Akože, to načo je toto? Maník sa vytrepe na bicykli spôsobom, že by mal sotva dve modriny ale voala - diagnóza: zlomené dve rebrá, ruka a členok treba operovať. A sestra Štéfi namiesto práce, za ktorú je platená, sa radšej vŕta v pacientovom osobnom živote(pacient totiž potrebuje v byte zaliať kvietka. To je pre neho veľký problém, keď leží na "hadičkách").Veľmi poučné!!! Nemci síce dokážu prekvapiť, ale Štefani patrí do nekompromisného pekla.... Typický podpriemer deutsche seriálov. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě malé štěňátko a byl jsem zrovna nemocný, lehával jsem u prababičky doma. Ležel jsem na gauči v obýváku a jediné co šlo, bylo sledovat seriály, které prababička tak žrala. Vždycky, když jsem byl nemocný, tak mě přišlo, že z filmu nebo seriálu to dokázalo udělat zábavný pořad, i když v normálním stavu bych se na to nedokázal dívat ani minutu. U Stefanie jsem se nudil i když jsem byl hodně nemocný. Tak příšerně nudný seriál se jen tak nevidí. Fakt děs. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama