Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (144)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Legendární Sylvester Stallone nás provází při vzpomínání na svou pestrou kariéru a ty nejzásadnější snímky. Bohužel, filmová stopáž tomuto formátu moc nesluší, spíše bych ocenil komplexněji pojatou minisérii – podobnou jakou měl třeba před pár měsíci Arnold Schwarzenegger. V této podobě se totiž v mnoha tématech pouze trestuhodně klouže po povrchu a nejde se do patřičné hloubky. Avšak i přes tato zjevná negativa se stále jedná o "must-see" dílo, které fanoušci této akční ikony zkrátka musí vidět. (Netflix) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vidím, že někomu stačí ke štěstí jenom to, že je tam Sly a už tomu pálí plnej počet. Já jsem se bohužel nic novýho zásadního nedozvěděl krom toho, že měl chudák těžký dětství, ale to určitě nebyl sám a sorry nedojímá mě to. O spoustě zásadních filmech tu není ani zmínka. Zkrátka takhle si komplexní dokument nepředstavuji.50% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sly byl u mě vždycky až za Švarcíkem a stejně tak je to u dokumentů, které se nedávno objevily na Netflixu. Zatímco Arnold dostal třídílný dokument, tak Sylvestr pouze 90 minutový film, který ani náhodou nepojme jeho bohatou kariéru, úplně se vyhýbá propadákům a působí spíše jako taková Stallonova seance u psychologa, kde se může vypovídat o svých chmurách a nespravedlnostech, které se mu v životě/na place staly. A ačkoliv jsem to předem věděl, stejně jsem od toho dokumentu čekal více a že bude více šlapat, což mě, překvapilo, že u tak krátkého filmu občas spadl řetěz a chvílemi mě vůbec nezajímalo, o čem převážně Sly a jeho bratr Frank mluví. Co mě ale překvapilo, že v dokumentu vystupuje Tarantino, který s ním nikdy nepracoval, ale z nějakého důvodu jej Sly v profesní kariéře zřejmě ovlivnil více než Schwarzenegger. Jsem rád, že tyhle dokumenty vznikají a obsahují poměrně dost dobových záběrů, snad ten další bude zas o něco promakanější, třeba alespoň jako Beckham. Last Dance nikdo nepřekoná. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Zmapování života Slye ale ne toho filmového. To bylo z rychlíku. Těch filmů má opravdu víc. Ano Rocky ho vystřelil mezi smetánku a Rambo to definitivně doklepl ale těch peckovních a zajímavých filmů tam bylo daleko více. Obrovský plakát z filmu Rocky mi visí dlouho v pokoji, společně s plakátem Arnolda. Dva herci, kteří ovlivňovali moje mládí. Filmografie Slye by zasloužila detailnější zpracování. Rozdělil bych to do více dílů. Slye se tady pouští do různých uváh až filozofování. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně dobrá. Věnuje se začátkům a trablům před natáčením Rockyho a je přesně taková, jaká by měla být. Jenže pak se zbytek kariéry nutně musí vzít v kvapíkovém tempu a to už dokumentu nesedí. Jo jasně, bavilo mě to, a výtka je vlastně taková, že to mělo mít tak 6 hodinových dílů. Ale jsou tu i nezodpovězené otázky, jako třeba události kolem jeho syna a ani zmínka o jeho manželkách z 80. let. a proč o něm mluvil Quentin. Plus samozřejmě nezmínka o spoustě filmů, ale to jde na vrub tomu krátkému formátu. 7/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama