Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Byl by to prunernej akcni film nebejt Jeta Li a Tcheky Karyoa. Jet tu opet hojne pouziva svoje bojove umeni coz je jedine dobre a k tomu se snazi i celkem dobre hrat. Karyo je jako zaporak vynikajici a jeho likvidace na konci bezchybna. Hudba se mi libila jen obcas - jednou pusobi velice otravne a podruhe skvele doplnuje akci. Pribeh je celkem provar, hodnej a zlej polda, zenska s dcerou v nebezpeci - tohle tu uz bylo stokrat, ale diky Jetovi je tento snimek lepsi, nez ostatni tohoto druhu. Pokud cekate nejakou inteligentni podivanou se slozitym scenarem budete sklamany, ale pokud si chcete odpocinout a hodinu a pul se vyborne bavit, tak se vam to diky tomuto filmu urcite povede. A ty Jetovo tricky s jehlama bych chtel taky umet :) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Aj po neviem kolkej reprize tohto filmu som sa rozhodol nechat mu 5 hviezdiciek, aj ked v porovnani s 96 HODIN (2008) bol scenaristicky o trosicku slabsi, ale co sa tyka martial arts bojov, bola lahoda sa na to divat. Velmi kvalitne natocene akcne sceny spolu s perfektnou hudbou sa postarali o skvely akcny filmovy zazitok. Tcheky Karyo bol podobne, ako aj v BAD BOYS (1995) rovnaky super zaporak a Jet Li pre zmenu dobry protivnik. Aj preto si vazim Luca Bessona, ktory sa postaral o scenar. S nametom prisiel k nemu Jet Li osobne. ________ Jet Li - (Liu Jian / John) +++ Bridget Fonda - (Jessica Kamen) +++ Tchéky Karyo - (Inspektor Richard) +++ Max Ryan - (Lupo) +++ Ric Young - (Mister Big) +++ Burt Kwouk - (Strýko Tai) +++ Laurence Ashley - (Aja) +++ Produkcia: Luc Besson, Jet Li +++ Hudba: Craig Armstrong, Chino XL +++ ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Prozatím jasně nejlepší americká Liovka. Li konečně dostal možnost, aby se trochu předvedl (pokud možno bez vylepšených záběrů) a své šance náležitě využil. Tchéky Karyo je mu protihráčem více než důstojným a jedinou výtku bych měl k obsazení Bridget Fonda, místo které bych osobně raději viděl Miru Sorvino. Vytípnout si pak rozhodně zaslouží soundtrack Craiga Armstronga - bez pořádného zvuku nemá vůbec smysl Polibek draka sledovat.... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dobre odsýpajúci akčňák s Jet Lim a super záporákmi. Premakanejší príbeh tu síce nie je, ani žiadna nadstavba, pre akčnú jazdu to ale až tak nevadí. Li je síce aj malý a smiešny (v tomto filme možno ešte viac ako obyčajne), bez kúska charizmy, ale súboje v jeho podaní sú takmer vždy bravúrne. Otravnú bloncku treba prekusnúť a s tými aku-ihlami je to zbytočne prehnané, hl. hrdina vie zaujať svojou akciou, nepotrebuje navyšovať takýmito schopnosťami. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film mého Mládí! Nesmělý JET Li začne nekompromisně zabíjet všechny hajzly na 200 Čínských způsobů, kteří mu vejdou do cesty! Byl v nesprávný čas na nesprávném Místě! Tohle je vynikající AKční řezba, plná Kurev, Drogových dealerů, podvodníků, zkorumpované Policie.. Veškerý Hnus shromážděný v jednom filmu !! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Richardova želva ve skutečnosti patří jednomu z členů štábu. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)
  • V celém filmu je použito pouze sedm pomocných lan. (D3VIL)

Reklama

Reklama