Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Poté co přežila útok Godzilly na San Francisco Cate šokuje další skandální tajemství. Obklopená řadou hrozeb se vydává na dobrodružné pátrání po celém světě za pravdou o své rodině a tajuplné organizaci zvané Monarch. (Apple TV+)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (77)

verbal 

všechny recenze uživatele

Luksusně promr(d/h)aných téměř 8 hodin enormně vatěné monstrózní i-nudy, v níž namísto očekávané devastace měst kajdžu monstry převažuje devastastace diváckých očekávání a trpělivosti otravnými rodinnými hovnotami slizkého párečku instáčových kajdžudžaponců a násilně bolšovmontované, zcela nadbytečné čokohakerky, jakož i tentokrát unylými hereckými ambicemi Raslovic famílie. Celé to narkoleptické martýrium, jehož každý díl jsem měl po dvaceti minutách neodolatelnou chuť vypnout a mnohem lépe se raději zabavit například akčním počítáním hrbolů v omítce či osvěžujícím zíráním na kapající kohoutek v kuchyňském dřezu, nevytrhl ani Kurt, tudíž jsem z ampajru slézal pěkně zpruzený a litoval, že jsem se na to naivní očekávání nějaké pořádně obludné akce raději nevysral. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Očekávaný Monarch: Odkaz monster je takové načančané, velké nic. Seriál sliboval spoustu monster a jedním z lákadel byla i samotná Godzilla. Bohužel slibované nepřichází a přestože jsem tvůrcům to neustálé napínání "teď něco přijde" tak první tři díly žral, zjistil jsem, že nepřijde nic. Monarch je předražené a hnusně vypadající putování, několika nesympatických lidí, v různých časových rovinách, které nedokáže zaujmout tak, jak by mohlo a v první půlce se řeší rodinné vztahy a to, koho má raději táta a když už přijde nějaká akce, je až překvapivě bídná a na úrovni těch horších Marvelovek. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál asi vzbuzuje dost emocí a všechny ostatní emoce ze svého pohledu chápu, ať už nalevo i napravo. Jenže mě zároveň bavilo celý to vyznění. Je to o postavách. Je to o Monarchu. V těhle ohledech seriál splnil veškeré moje očekávání. Přestože uznávám (pohledem zpět) že moje hodnocení by asi bylo trochu jiné, pokud by byl Monach venku celý najednou. Ale ve výsledku to byl fajn seriál, který se nemá za co stydět. Stejně jako já, když sem tohle píšu. Tak snad pa u druhý série  :) 85% :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázkově špatný seriál. 1) parazituje na očekávání diváka (Godzilla a spol) a ve finále ukazuje úplně něco jiného (trabličky jedné rodinky). 2) způsob vyprávění je debilní. Neustále se skáče mezi liniemi času (klidně 10x za epizodu) a přitom se děj nikam neposune. 3) maximálně nechutný je casting. Ve chvíli kdy se objeví protivná postava (které je na obrazovce pořad) a minimálním dopadem na děj, je na 100% jasné že jde o kolonku ve woke tabulce. Viz. Barevná queer s bipolární poruchou. A to že jedna z hlavních postav musí být lesba a páry jsou výhradně diverzní je už jen třešinka na dortu. Podrobně u jednotlivých epizod. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nadějně vypadající začátek byl bez sebemenších skrupulí doslova zašlapán do země nudným příběhem, neskutečně otravnými postavami a zoufalým scénářem, který po většinu času pouze bezradně šustí papírem. Seriál Monarch – Legacy of Monsters se sice může pochlubit skvělou vizuální stránkou, vtahující kamerou a slušným soundtrackem, nicméně výše zmíněné atributy z celého projektu dělají velmi podprůměrnou záležitost, kterou vážně nespasí ani tradičně spolehlivý Kurt Russell společně se svým talentovaným synem. Škoda. (Apple TV+) „This would make everything we have sacrificed worth it.“ ()

Galerie (146)

Zajímavosti (15)

  • Výkonný producent a showrunner Matt Fraction prozradil, že hmyzoidní monstra z této epizody byly vytvořené záměrně, aby lidem připomněli, že ne všechny monstra musí být přes 100 metrů vysoká. (NiWi)

Reklama

Reklama