Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tajemná detektivka, později sci-fi guláš po vzoru Darku. Zde naštěstí vše podstatné vysvětleno a v závěrečném díle vše příjemně zapadne, aby divák neměl pocit, že sledoval 8 hodin něco, co nedávalo smysl. Bohužel tempo zbytečně zpomalované nepodstatnými odbočkami (homosexuální linka je zde absolutně na sílu a pouze pro odškrtnutí novodobých trendů) a celá část z budoucnosti je absolutně nezajímavá. Jako celek dobrý nápad s rozporuplným zpracováním. 50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak sme sa dozvedeli, že homoklády v zdanlivo usporiadaných rodinách sú tu odjakživa, že Hitlerov pohľad na židovskú rasu bol "opodstatnený", no a že žandárom môže byť aj 147 cm vysoká moslimka so šatkou okolo gebule. Netflix opätovne ponúka svoju tradičnú mix pop kultúr, gender kuchyňu v solídnom námete, avšak treba kriticky dodať, že miestami bez chuti, akoby bez snahy použiť soľ a korenie. Natiahnuť toto všetko na 8 epizód je úplná vražda, kde sa stáva obeťou v prvom rade divák. Po 4 zárezoch som to chcel zabaliť, nevzdal som to, no vyslovene nadšený nie som, i keď musím kurva uznať, že tá odbočka od vraždy do úplne inej pointy, veľmi milo prekvapila. Na záver len dodám, že zrovnávať takýto čiastočný paskvil s počinom ako bol "Dark", je doslova na lakeť, tak snáď Vám ho aj niekto medzi rečou na nos ujebe. Díky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„LZE CESTOVAT V ČASE…“  První dily vypadaj záhadně a tím, že jsou to vlastně 4 příběhy, je to zajímavý a nenudí to. Navíc to očekávání, co že z tý záhady vypadne… Trošku (víc) mě sere, že i sem musej narvat bukvice, páč (ať si každej dělá co chce, ale…) pohled na dva píchající chlapy mně nikterak nerajcuje. Příběh pro Akta X. Dobře zamotanej a prolínající se letopočty i osudy. Bavilo mě to. Vymyšlený je to dobře, takže v poho za 4*. (Navíc mně to  - nevím proč, připomíná "Atlas mraků". (A samozřejmě "Dark", ale…)) /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenném komiksu z roku 2015, který napsal Si Spencer a ilustrovali Dean Ormston, Tula Lotay, Meghan Hetrick a Phil Winslade. 2.) Thx za titule „Sebastian Jágr“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ** ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud si rádi často pohráváte v mysli s takovým tím typickým "coby kdyby" a milujete time travel filmy/seriály, když občas přimhouříte nad něčím oči, bude se vám tento seriál líbit. Z počátku docela zmatek si srovnat v hlavě, který rok patří vlastně ke komu (když to sledujete na etapy), ale potom to prostě šlo jako po másle. Určitě doporučuju. Více psát nebudu, koukněte sami a posuďte. Jo, a nenechte se odradit relativně nízkým hodnocením. :) ()

Persephone9 

všechny recenze uživatele

Natočené je to určite kvalitne, herci sympatickí a paradoxne tí, ktorí mi zo začiatku nesedeli sa ku koncu stali obľúbencami a naopak, námet fajn ale porovnávať to s Darkom, neviem no, určite sa to v niektorých bodoch podobá. Dark bol však veľmi komplexný, miestami veľmi náročný a vo výsledku dokonalý seriál, trebalo tam naozaj vnímať čo sa deje a pamätať si detaily. Pri Bodies sa dalo predvídať takmer všetko, posledné 2 časti sa mi zdali trochu urýchlené, avšak záver bol vcelku fajn. Slečnu Iris som v roku 2023 trošku nepochopila, ale ktovie, možno nám niekedy dajú aj druhú sériu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)
  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)

Reklama

Reklama