Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

  • USA Imaginary (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Žena s malou dcerkou se vrací do domu, kde vyrůstala. Jako malá tu měla svého imaginárního kamaráda, kterého si vymyslela pro dlouhou chvíli. Teď zjišťuje, že její kamarád není až tak vymyšlený a navíc je hodně naštvaný, že ho kdysi opustila. (Bontonfilm)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (44)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len zriedkakedy titul snímku tak krutým spôsobom vystihne jeho podstatu. No a za toto klobúk dolu pred samotnými tvorcami, ktorým sa podarilo zhmotniť zlo do neviditeľnej podoby. Toto ťazko docenia aj najmenší či skromný divák, nie to ešte niekto, kto disponuje nekompromisnou žiletkou v oku. Ja vlastne ani neviem, začo som dal druhú .. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem dlouho mi trvalo než jsem filmu přišel aspoň trochu na chuť. Když už se tak stalo a začal mě aspoň trochu bavit přišel vstup do smyšlenýho světa a vše šlo o5 do kopru. Vrcholem všeho byl obří méďa. To už jsem netrpělivě sledoval časomíru kdy už bude konec. Ten byl na můj vkus ještě zbytečně natahovanej. Spousta scén je navíc natočená po tmě kdy toho není moc vidět. Nevím, možná to někoho baví ale tenhle typ filmů potažmo tohle zpracování není nic pro mě. Lepší 1hvězda ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som to zlé, ale že až takto ?  Čistá šablónovitá záležitosť, kde sa Wadlow ani len v najmenšom nesnaží o niečo originálne. Presťahovanie sa, najmenšia má imaginárneho priateľa, ktorý je troška reálny a step matka ju musí zachrániť. Otca rovno odpratali do práce na celý film nech neberie minúty. Hororovo totálna nuda a bieda, nedá sa tam ničoho zľaknúť, plynie to extrémne pomaly a tá dĺžka je tak prepálená. Finále som už len pretáčal a chvalabohu zato, inak by som sa už zbláznil. Katastrofa a veľmi málo chýbalo k odpadu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad toho, že u hororu se nedá vždy spolehnout na hodnocení. Jeden tábor fanoušků bude pokaždé nespokojen. Kdo očekává krvák a nebo psychologický thriller by zde asi neměl ztrácet čas, ale pro mě to byl vcelku fajn originální a strašidelný horor u něhož. Ten si drží solidní atmosféru a zajímavý děj až to parádního finále. To mne odrovnalo až při něm mrazí. 68% PS: Asi jediný problém jsem měl s dětskými herci. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cením si toho, že Blumhouse zkouší různé žánry hororů, ale takhle ne. Tohle je taková kopírka Insidiousů (démoni co jsou v našem světě  a chtějí do svého přivést oběti) a Poltergeistů (holka co se ztratí a rodiče ji jdou hledat do imaginárního světa). Holka měla kdysi imaginárního kamaráda ten jí slíbil , že ji dovede do imaginárního světa ona tam šla pak zjistila, že je zlý a chtěla pryč otec tam šel za ní a oba z tama odešly (film nevysvětlí jak) akorát mu z toho hráblo. Na tohle zapomenula a přestěhovala se pak si našla chlapa  a rozhodla se vrátit do toho domu a tam na toho imaginárního kamaráda narazila pro změnu dcera jejího přítele. Bohužel je to nefunkční a lekačky pokud jste viděli několik duchařských hororů tak se nemáte čeho bát. Zemře tam jen jedna postava a to ještě na konci a takovým stylem, že ji zabijou mimo záběr kdy ji vtáhnou do místnosti  je pěkné , že medvídek umí několik forem , ale k čemu to je, když je neschopný. Jsou zde va  zajímavé zvraty co měly potenciál a dal bych za ně více hvězd, ale ani jeden se nesplní bohužel.    Jinak film na , který kouká ta její druhá dcera s tím sousedem je Zombie (TV film) (2018)  40 procent ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Prvý trailer, ktorý mal premiéru pred filmom Päť nocí u Freddyho (2023), pozostával takmer výlučne zo zvukových efektov na prázdnom plátne a povzbudzoval divákov, aby využili svoju fantáziu. (Arsenal83)
  • Los Angeles Times kritizoval režiséra Wadlowa za "hroznú prácu s hercami" a že "dokonca dokáže spôsobiť, že aj nepohyblivé plyšové zviera pôsobí ako zle odrežírované". (Arsenal83)
  • Rodina sa presťahuje do domu na Elm St. v Springwoode, čo je odkaz na franšízu Nočná mora z Elm Street (od r. 1984) a jeho podobnosť s premisou tohto filmu predstava/realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama