Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu nato, že sa z homoša z Baťovky stal regulárny politický aktivista, z ktorého sa pogrcalo 75% Slovenska, jeho tvorbu znehodnocovať nebudem. Bebjak mi bol vždy sympatický, akurát kým mnohí iní umelci Jožkove Krónerové slová pochopili do bodky, on zrejme nadobudol pocit, že keď natočil štyri priemerné kriminálky a jeden horor, tak sú teraz všetci zvedavý na jeho názor. Nuž ale, tak to proste chodí, keď zrazu z poza takmer každého závesu vyskakuje jeden bojovník za Ukrajinu za druhým (že Tominko?), čo by až taký problém nebol, no čo je podstatou a čo naozaj mrzí ľudí z branže pána režiséra, je to nedocenené bohémstvo, nulový rešpekt od svojho okolia, či pocit nadradenosti napriek amoralite v sebe ukrytej, keďže tri štvrtiny z nich sú rovnako (ne)registrovaný feťáci, ako minimálne polovička poslancov z parlamentu, ktorí v tom lepšom prípade, potajomky spoločne podnikajú rôzne swingers party. A toto nám ide kázať, čo je (ne)správne. Solídna kriminálka!! Konečne si prekročil tieň filmárskeho priemeru Peťko. Na záver "malý" spojler, tak ak si drbnutý, čítaj ďalej. Čo sa týka záveru a pointy. Áno, presne takto to chodí, toto je realita. Lebo takzvaní manažéri na najvyšších miestach medzi žandármi, sú kurva fakt "apolitický". Omnoho viac, ako dolapenie vraha, ma tentokrát zaujímalo, ako dopadne tá špina v sukni. Škoda, že neboli všetky karty odkryté, ale asi to tak muselo byť. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá minisérie, občas špatná (módní) kamera, vzhledem k začátku jsem čekal přece jen propracovanější konec a ne že z policajta udělají úplnýho blba. Asi to mělo sloužit k tomu, aby se divák dojmul a zaláteřil na nespravedlnost. Otevřené konce nesnáším, ale zde to takhle nevidím, za mě je to v pohodě. Neskutečně mě ovšem iritovala hudba, resp. to věčné vrzání. ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Já vůl jsem se po druhé epizodě podíval na obsazení celé mini série a protože jsem tam uviděl velice známýho herce, kterej ještě nebyl v záběru, tak mi bylo jasný, kdo bude vrahem. Nestalo se mi to poprvý, budu si na to muset dávat pozor. Jinak na naše poměry zdařílá věc, je znát, že Bebjak má už s natáčením kriminálek bohatý zkušenosti a dokázal to prodat i tady. Když pominu tu tiskovku skoro na konci, tak to bylo všechno strašně uvěřitelný. Obsazení parádní, zápletka taky. Na to, co dokáží naše TV vyprodukovat, je tohle nadprůměr. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Co se týče rukopisu Bebjaka, je poznat na sto honů. Kvalitní režie, kamera, styl vyprávění. I příklon k realnýmu stylu kriminální práce má Bebjak už v malíčku. Já s tím prvním dílem byl jednoznačně mezi 4 až 5 hvězdicema. Bohužel ten druhej díl byl plnej vaty a pomalýho vyprávění. Takže mě napadlo, že to bude v poslední části jízda. Nakonec ale Bebjak. Dál nic, vzhledem k tomu, že je to moderní, tak..................?????????????!!!!!!!!!!!!! 50%. Mrzkejch. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Policejní rada Vacátko by hodně koukal, bez jakejch vychytávek se musel obejít, páč to vypadá, že současná kriminalistika by bez možností testů DNA a lokalizací telefonů byla úplně v hajzlu. Oceňuju své oblíbence Martina Hofmanna a Pavlu Beretovou a především aplauduju komediálním vstupům Alberta Čuby, ještě že ho ten covid pomohl objevit. A vůbec nemám problém s otevřeným koncem. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Seriál je inspirovaný skutečným případem. „Přál bych si, abychom dokázali u diváků vytvořit představu, že se dívají na realitu, která se odehrává přímo před jejich očima. Aby se při sledování strachovali o postavy, i když občas nerozumí tomu, co dělají, a ne vždy s nimi souzní, ale v konečném důsledku jim rozumí a chápou je,“ uvedl režisér Peter Bebjak. (SONY_)
  • „Vedlejší produkt není klasickou kriminálkou, i když se v něm paralelně řeší rovnou dva případy, ale je spíše psychologickým dramatem, ve kterém jsou hlavní postavy vystaveny zkouškám, jež do děje vnášejí větší napětí než samotná detektivka,“ řekla kreativní producentka Kateřina Ondřejková. (SONY_)
  • Na natáčení se průběžně podílelo zhruba 275 komparzistů. (Česká televize)

Reklama

Reklama