Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Vcelku se divím zdejšímu nízkému hodnocení. Pro mne byla Astronautova žena velmi zajímavým a chytlavým snímkem od začátku až do konce. Hlavně nebylo slabých míst, snímek je komplexní a velmi se mi líbila třeba i muzika. Herecké výkony netřeba komentovat, ty jsou maximální. Příběh sám o sobě mohou někteří hodnotit jako neoriginální, já mu však tento přívlastek nedávám. Přistoupil jsem k filmu bez předsudků a nechal se jim pohltit a během sledování mne z napínavého prožitku rozhodně nic nevytrhávalo, nic co by bilo do očí. Dle mého názoru čtyři hvězdy zasloužené! ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Řemeslně poměrně dobře zpracovaný film, kterému by ale rozhodně slušel trošku větší rozpočet, Ať už na efekty či pulírování replik. A i když byl Depp tentokrát netradičně za ledového úchyla (a šlo mu to), dovedl bych si v jeho roli představit někoho mužnějšího charismatu. Při úvodní scéně jsem měl už před lety pocit, že by si hůře vidící divák mohl splést pohlaví obou postav v posteli. Zde často vyčítaný konec mi naproti ostatním přišel jako správné zakončení příběhu, protože se vymyká šabloně "Nakonec dáme všechno do kupy" ( v tomto případě holku šoupneme do blázince nebo z ní uděláme hrdinu) a respektoval celkovou tíživost filmu. Rychlejší nůžky bych si ale také dovedl představit a tak je to ve výsledku za průměr. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má jediné štěstí - při jejím sledování jsem dostal chuť na něco pořádně vyhaluzenýho, a tak po nudnější první půlce, tedy s tím jak nám zblbne Joe Morton, se konečně začnou dít pořádný věci. Johnny Depp zas jednou ukázal, že i když umí zahrát snad jakoukoliv postavu, to slovo "zahrát" si vykládá tak nějak po svém až se může nakonec zdát, že hraje furt jen to samý. To Charlize Theron byla v tu dobu stále ještě více v těle modelky než herečky, i tehdy se už ale začal projevovat ten nesporný talent. Nakonec jsem teda s výsledkem nemohl být nespokojen. Po očekávání béčkové romance v atraktivním prostředí jsem dostal úžasně debilní sci-fi romanci s nesmyslným přesahem, která mě místy i nechtěně rozesmála, aby mě nakonec tím závěrem totálně dorazila. Naprostá spokojenost, občas je takováhle píčovina úžasným zpestřením dne. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Krásnej odpad. Tady bylo špatně úplně všechno. Celé je to stejně nezáživné, jako samotnej název. A já si kladu otázku: proč tak jindy skvělí herci Theron/Depp... a v takové sračce! Příběh je tak unylej a nudnej, že by si z toho jeden posypal hovno zdobením!!! A ten konec byl trapnej asi jak Kotvaldův Mumuland. Přitom celou dobu by to klidně mohlo být jen v hlavě ženy, která podlehla babskejm drbům a teď celá pošahaná má buď těhotenských hormonů řádění nebo paranoidních stavů blouznění. K tomu fakt strašné herecké výkony, nejhorší ten když se Charlize Theron rozhoduje, jestli sníst pilule na potrat nebo ne. Nesmím zapomenout taky na českej dabing, kterej umíral spolu s filmem. Ale největší vina je to asi režiséra, kterej se velmi špatně rozhodl, že chce natočit takovej projímadlem podpořenej shit. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Ten film je celou dobu skvělý, nebo alespoň mě bavil - dělá drama i z vyhození diktafonu do koše a já mu to prostě žeru. Jenomže po jeho skončení a zamyšlení se nad ním jako celkem člověk bohužel přichází na to, že byl o ničem... Respektive divákovi se nedostane patřičného vysvětlení celé skutečnosti... No, chtěl bych dát za tři, ale nakonec pro tu ultra hustou atmosféru dávám zaujatě víc. Kdyby to natočil Lynch, půlka z vás by dala za pět :-P ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama