Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

InfernaL 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím... celou dobu to je to tajemný, vcelku i zajímavý, J. Depp a Ch. Theron jsou výborní, uvěřitelní a táhnou film na svých bedrech. To všechno je v pořádku, prvky thrilleru jsou do určité chvíle splněný takřka na jedničku, jenže pak přijde uspěchanej a ne nijak překvapující závěr, kterej trvá pár minut a bum - titulky. Jako vážně? To jsem se hodinu a tři čtvrtě díval na něco, aby přišel tak debilní konec?! Hm, tak to teda ne.. a nejspíš i proto je zdejší hodnocení takový. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebudene si nič nahovárať, keď sa niekomu Astronautova žena páčila, tak určite nie kvôli predvídateľnému béčkovému scenáru. Tie dôvody sú dva, a to solídna temná a plíživá atmosféra, ten druhý je samozrejme Charlize, ktorá sa do svojej postavy položila omnoho viac, ako by sa v takto ladenom filme patrilo. Ale aspoň vďaka tomu sa film dostal na solídny priemer. Hranica medzi nudou a pomalou plíživosťou je veľmi tenká. VIDENÉ ZNOVA 12/22: V podstate sa nič nezmenilo, len musím skonštatovať, že filmu ublížila snaha o nejaké to trikové finále, ak by sme ostali pri náznakoch, bolo by to omnoho lepšie. Záver poteší, ale opäť platí, že nie je režijne dobre zvládnutý. Určite je fajn, že tvorcovia chápu vzdialenosti medzi hviezdnymi sústavami a namiesto UFO využívajú rádiové signály. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je dobrá jedine atmosféra. Občas sa dá aj zľaknúť, ale je to skôr strach z neznámeho a neistého. Charlize s účesom v štýle Roxette je síce okúzľujúca, no to nestačí ani na priemerný film. Celý dej filmu je sústredený len na začiatok a koniec a medzitým, aby sa človek unudil čakaním na mimozemšťanov. ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama