Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je roztržitý profesor Sherman Klump, který se na první pohled zamiloval do své kolegyně, Carly Purlyové. Má to však háček. Klump je téměř dvousetkilový tlouštík a bojí se, že právě na to by mohla jeho láska doplatit. Hnán děsivými sny, rozhodne se vyzkoušet na sobě svůj objev, preparát, který testoval jen na morčatech. Ten z něj sice udělá štíhlého mladého muže s poněkud extravagantním chováním, ale má jen dočasnou účinnost, což znamená, že zpátky v tlouštíka se začíná měnit v ty nejnevhodnější chvíle, a to zcela nečekaně. Navíc se po čase štíhlé já, které si říká Buddy Love, začne až příliš vměšovat Shermanovi do života. Pokusí se mu přebrat Carlu, připraví ho o místo i bydlení, a dokonce se pokusí natrvalo zaujmout místo v jeho těle. Jenže dobrácký profesor si to nenechá líbit a je odhodlán zůstat sám sebou i za cenu nepříjemné tloušťky. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není moc inteligentní humor, koukat se na rodinku tlusťochů jak prdí u stolu při večeři, ale má to své kouzlo. Tento druh humoru mi nevadí, protože tyto druhy komedie jsou výborné na odreagování a klidně i pro pobavení. Jistě, tenhle humor tu neuznává okolo 80 až 90 % lidí, ale mě nevadí. 4* za skvělé pobavení a odreagování, 2* za místy trochu stupidní pasáže, 4* za Eddieho. Tenhle pohodovej filmeček ode mě dostává právem 4* a řadí se mezi mé oblíbené komedie! ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Námět mi přišel hodně zajímavý, ale po shlédnutí téhle komedie mi zůstala jen hořká pachuť.. Těžké zklamání!!!! Zmatený scénář, vtipy jsou takové nucené a místy velmi trapné až nechutné. Já osobně jsem se vůbec nesmál, a to si myslím, že je u komedie docela špatné.. Jediný důvod proč dávám dvě hvězdičky je Eddie Murphy, který jediný se opravdu snaží a obstojně si tu zahrál asi deset různých postav.. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tahle komedie mi nějak nejlépe nesedla. Neříkám, že je to vyloženě hrůza. Je to lehce podprůměrný film. Mohl zde být lepší příběh, to by pak možná dopadlo trochu lépe. Vtipných scén je dost, ale ne všem se zcela zasměju. Eddie Murphy podává skvělý herecký výkon, o tom není pochyb. Romantický nádech filmu výsledný dojem ještě o něco kazí. Proto hodnotím celkově jen na 44% = ** ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Komedie z dob, kdy už Eddie nebyl vtipný, ale lidi na něho do kina chodili. Po přelomu milénia už diváky přestal bavit jeho fekální humor a Eddie se na víc než na oslíka ze Shreka nezmohl...Zamilovaný profesor je komedie plná prdění a scény rodiny u stolu jsou vyloženě utrpení a jedna velká trapárna, naštěstí na zbytek se koukat dá. Jedna hvězda za Eddieho a druhá za masky - 2*. ()

no2 

všechny recenze uživatele

9/10 - Konečně mám opravdu hoooodně jiný názor než většina ostatních!!! :-) :-) :-) V roce 1997, kdy jsem film poprvé viděl, mě tahle šílená kravina dohnala k slzám. Přiznávám, že jsem u toho brečel smíchy. O osm let později jsem se rozhodl si o tomto filmu poopravit názor a podíval jsem se na to znovu. Tak se předveďte, co bylo, tak bylo, utekla spousta vody a tentokrát mě (smějícího se) nedostanete... Ale co to? Beze změn! Řval jsem u toho smíchy znovu a nejen já! Jistě, je to zcela neinteligentní zábava, ale já mám prostě jednou za rok chuť podívat se na něco takového a pak raději sáhnu po Zamilovaném profesorovi než po Kameňáku. Stejně jako první díl Blair Witch mě vyděsil tak, že jsem po něm nemohl usnout, po Zamilovaném profesorovi mě zase bolelo dva dny břicho od smíchu. Tomuto říkám bláznivá komedie, jak má být! A proto už je pokračování odpad! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama