Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy z Impéria

(seriál)
  • USA Star Wars: Tales of the Empire
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pomstychtivá mladá žena a bývalý Jedi procházejí nelítostným Galaktickým impériem v různých obdobích a jejich rozdílná rozhodnutí určují jejich osudy v rychle se měnící galaxii. (JasonCZ)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (6)

Cesta strachu (2024) (E01) 

Úderný, svižný, efektivní. Takový byl začátek na planetě Dathomir s generálem Grievousem. S horským lidem zápletka už malinko zpomalila, ale stále mám pocit, že epizoda splnila svůj účel. ()

Cesta hněvu (2024) (E02) 

Vlastně jediná epizoda, která byla skutečně o Impériu. Na to, že seriál nese název této organizace, tak to moc o něm vlastně není. Tady to ale sedlo jako prdel na hrnec. Jasně, vše je hrozně zrychlené, ale vidět Thrawna, Rukha a ostatní bylo fajn. ()

Cesta nenávisti (2024) (E03) 

Nějaké přesné napojení na Mandaloriana a začátek Ahsoky byl nutný, tudíž naprosto rozumím tomuto dílu. A já si ho vlastně i užil. Nepřijde mi ale, že bychom se po těchto třech epizodách dozvěděli o Morgan něco závratně nového. Neměl přece o tom pojednávat seriál? ()

Zasvěcená (2024) (E04) 

Nejlepší epizoda celé série, která splnila mé očekávání. Uvězněná Barriss sleduje, co se stalo s jejím řádem Jediů, za které bojovala a kterých se vlastně do poslední chvíle zastávala (jako ochránců míru). Přerod v Inkvizitora byl v rámci stopáže uvěřitelný, jinou možnost vlastně neměla. ()

Prozření (2024) (E05) 

Hm, než jsme si stačili Barriss užít jako Inkvizitora, tak už tady máme převrat o pár minut později. Malinko uspěchané. V samostatném seriálu by se to asi dalo více rozvést, ale v rámci časové úspory mi to asi nějak zásadně nevadí. ()

Východisko (2024) (E06) 

Zase trochu uspěchané, zbytečné. Líbilo se mi propojení s Epizodou IX, léčitelskými schopnostmi a stárnutím dané postavy, která předává svou životní sílu. Jenže to je asi tak všechno. Když pominu tyto hezké easter-eggy, tak stále nemám pocit, že jsem dostal něco hmatatelného. A opravdu tu máme další postavu, která byla probodnuta světelným mečem a přežije? To už je vážně evergreen. ()

Reklama

Reklama