Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novomanželé David (Nick Nolte) a Gail (Jacqueline Bisset) jedou na svatební cestu na Bermudy. Když se potápějí mezi útesy, najdou na dně starý vrak lodi. Brzy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o vrak zajímá. Jde o legendární loď s pokladem, jejíž místo potopení bylo po dlouhou dobu neznámé. David a Gail se rozhodnou legendární poklad vylovit. Musí však čelit nástrahám ostatních zájemců o poklad, kterých stále přibývá. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (114)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Hlubina byla ve své době legenda.Jako puberťáci jsme na to šli do kina snad desetkrát už jen kvůli začátku, kde plave Bissetová v tričku bez podprsenky.Ano, tak zkurwená doba to byla.Film byl skvělý a tak nízké hodnocení si určitě nezaslouží.Nechápu, jak tohle může někdo označit za béčko.zřejmě dnešní puberťáci, které už nic nemůže překvapit.Jsou velmi ochuzeni. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V sedemdesiatych rokoch, a hlavne po filme 'Jaws' sa s filmami, ktoré si mrazivo zobrazujú temné zákutia a nástrahy oceánu, akoby roztrhlo vrece. A aj keď tento film využíva hrôzy oceánu len okrajovo, bolo sa na čo pozerať a nemalý podiel na tom mala aj Jacqueline Bisset. Príbeh má okrem podmorskej hladiny zaujímavú zápletku aj mimo nej, dokonca dvojitú, na ich rozlúsknutie by však stačilo o pár minút menej. O originalitu niet núdze, niektoré scény z podmorského dobrodružstva sú atraktívne dodnes a film ako celkom napokon tiež. 75%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po vodou dobrý, na souši špatný. Film by se dal takto snadno definovat. Jakmile se naši hrdinové potápějí, je rozhodně na co koukat, co objevovat, být napnutý. Ovšem po vynoření, film zkrátka neví kudy kam. Je Doyle Lonegen padouch či ne? Kam tak často mizí hlavní záporák? Proč Bissetová na začátku nadchne a ve zbytku dělá jen nějaké křoví? A tak bychom mohli pokračovat. Ano, Hlubina je ten film s tím mokrým tričkem. O mnoho více toho bohužel nenabídne. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že ačkoliv jsem knihu Petera Benchleyho (autora Jaws a The Beast) nikdy nečetl, tento film jsem viděl v dětství několikrát. Až doteď jsem netušil, že je zařazený do hororového žánru. O horor se však otírá jen opravdu nepatrně a spíše bych v něm viděl dobrodružný thriller (drama), ve kterém nejvíce diváka zaujme především nádherné podmořské záběry a Jacqueline Bisset v průhledném bílém tričku. Tyto dva „prvky“ mi uvízli v hlavě již tehdy a ani tentokrát nenastala změna. Děj mě nenudil, akčních scén tu bylo dost a atmosféra byla vybudována opravdu slušně. Dozajista tomu kromě žraloků dopomohli i černošští gangsteři a jejich voodoo. 60% ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Tam dole může být opravdu poklad." Dva vraky na dně oceánu a v každém z nich je jiný poklad. Jeden ukrývá zlato a druhý morfium. Snímek si užijete především po dobrodružné stránce. Nádherné scény z potápění jsou pastvou pro oči. Skutečně se totiž točili na Britských panenských ostrovech. Exotické bádání v hlubinách moře je kouzelně uklidňující. Z akčního pohledu je to průměrné řemeslo. Pohodové obsazení hlavních herců. 7/10 ()

Galerie (61)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku příběhu Gail (Jacqueline Bisset) zkoumá otvor ve vraku pomocí hůlky, na kterou zaútočí velká muréna. Kaskadér, ukrytý ve vraku lodi, dostal instrukci, aby za hůlku tahal vší silou. Svého úkolu se zhostil s takovou vervou, že své kolegyni, zaskakující za Jacqueline, vykloubil rameno. Scéna byla naštěstí zabrána několika kamerami, a tak ji nebylo nutné opakovat. (Cherish)
  • Film byl natáčen v prostoru přídě více než dvacet metrů pod hladinou. (Cherish)

Reklama

Reklama