Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Arnold je můj hrdina od dětství dodnes. A jako každý hrdina, i on má své slabosti, jako měl Superman svů Kryptonit. Za něj považuji právě tento film, kdy se Schwarzenegger v době své strmě vzrůstajcí slávy pustil i do krimi, navíc do krimi s velmi slabým scénářem. S krvácejícím srdem píši: nezáživná jednoduchá jednohubka. Možná že v osmdesátých letech se dalo na tento film dívat, ale dnes působí opravdu úsměvně. Na rozdíl od tohoto filmu se Komando alespoň nebralo tak vážně. Naivní, hloupoučké, o ničem. Komicky působí závěr, kdy zmizela milovaná žena a dojemné scény si nechali autoři na přátelství. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Šedivý průměr v Arnieho filmografii, ničím nevýrazný snímek, málo typické akce, na kterou jsme u Arnolda zvyklí, takže zde má více prostoru pro "herectví" a podle toho to dopadlo, přesto má tento film pro mne své nostalgické kouzlo, za dob pirátských VHS a voiceover dabingu jsem jej pod názvem Městský žralok dlouho marně sháněl a když se mi to konečně podařilo, byl jsem jím nadšen, ovšem to mi bylo 12 ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Akční béčko s Arnoldem v hlavní roli. Děj je poněkud stupidní, ale to vynahrazujou akční scény, kterejch je ve filmu dostatek. Pokud máte náladu na akci, hodně střílení, hodně mrtvol a občas nějakou tu Arnoldovu hlášku, můžu vám film doporučit. Pokud chcete cokoliv jinýho, dejte od toho ruce pryč. Jinak když ve filmu vidim, jak někdo jen tak vykopne z auta vlepený čelní sklo, tak se celej osypu... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,zvádl si sto let policajtský práce za odpoledne" Opět vůbec nechápu hodnocení. Arnie v mafiánském podsvětí se mi dost líbil, příběh vůbec nenudí zaujme hned od začátku, hudba taky parádní. V průběhu filmu sice Arnie nikoho moc nezabijí, ale všechno to vynahradí ten dokonalý konec kdy se ohákne a zapne Rolling stones - Satisfaction a rozstřílí celej mafiánskej kartel! Vylítl jsem nadšením! Pecka film! ()

Gary 

všechny recenze uživatele

"Magic? Or magnet!" Klasická nalajnovaná osmdesátka podle všech zajetých pravidel. Několik hodně (ne)povedených hlášek ("You should not drink and bake!"), trocha dobré akce, hlavní záporák, vedlejší záporák, záporák, který bojuje proti hlavnímu záporákovi, záporácký policajt, který bojuje proti hodným policajtům a Arnold, který bojuje proti všem záporákům! Jak tohle asi dopadne? To, že všichni skončí na podlaze či na stole snad ani spoiler není, že? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Jako kaskadérský double Arnolda Schwarzeneggera na filmu pracoval Peter Kent. V malé roli si zahrál gangstera, kterého Mark Kaminski (Arnold Schwarzenegger) zastřelí v kamenolomu a on potom spadne na popelnice. V závěrečných titulcích je uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)
  • Špinavá dohoda se točila v Illinois, v Chicagu a ve Wilmingtonu v Severní Karolíně v USA. (reich)
  • V jednom rozhovore Schwarzenegger povedal, že toto bol prvý film, v ktorom nosil drahé, moderné šaty. V jeho predošlých filmoch na šatstvo veľa peňazí z rozpočtu nezvýšilo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama