Reklama

Reklama

Starý kovboj má okrást urostlého muže a okouzlující slečnu, kteří převážejí velký obnos peněz. (Film+)

Recenze (87)

Henk 

všechny recenze uživatele

Nechci se o filmu příliš rozepisovat, protože už tu bylo vše řečeno, ale musel jsem přidat hvězdičku ,jelikož jsem si vzpomněl na jednu scénu z které mne bolela bránice a ještě jsem si navíc rozbil video, protože jsem jí pořád vracel. Byla to scéna, kdy tlupa indiánů vyráží do útoku na vůz a poté co všichni popadají do řeky až na náčelníka, který jí vítězoslavně přejede a poté jeho kůň zahne doprava, ale jezdec je připraven jet rovně a hodí tam strašlivou robinzonádu. Moc pěkný kaskadérský kousek. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $9,800,000Tržby Celosvetovo $-║ Nenáročná groteskná zábava ako z kresleného úletu Looney Tunes. Kirk Douglas v nečakane komickej polohe a celkom mu to sadne, tendencia slušnej uvoľnenej zábavy tu je maximálne dosiahnutá, Arnold Schwarzenegger tiež v medziach pobaví jeho suchými hláškami a snaživá sympatická Ann-Margret sa dočká vytúženej romance až záverom, následne hopkajúci "Kaktusový Jack" nemá chybu, yee-haa. "Príjemná odľahčená zábava." /70%/ ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl nekonečného opakování dvou vtípků - Kaktusový Jack klade pasti a padá, Krásný Cizinec s kamennou tváří Arnolda Schwarzeneggera odolává nadržené slečně Jonesové. I s krátkou indiánskou vložkou se to vleče do cíle jako dýchavičná lokálka. Francouzi se pokusili film oživit tím, že kůň Whiskey mluví, a docela dobře hláškuje, a tím se postarali o bezkonkurenčně nejlepšího herce filmu. Ti, co viděli film ve francouzském znění, nechť si jednu hvězdu do hodnocení přidají. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

AH, EXACTLY WHAT ARE YOUR INTENTIONS? TO SEE THAT JUSTICE IS DONE! AND YOURS? BLOW HIS HEAD OFF! STEAL THE MONEY! Taková dummy komedie, která byla chvílemi až trapná, mno herecké obsazení tomu nedalo jinak a musel jsem se podívat. Kirk tady už má požehnaný věk, přesto pořád válí a Arnold je prostě Arnold. Když řval na koně v němčině tak to mě prostě dojalo. Slečna Charming je pěkná rajda a nejraději by se líbala hned za prvním křovím, což se jí s panem Handsome Strangerem jen tak nepodaří. Film celkově byl na způsob The Road Runner Show a nevím jestli to bylo dobře. Western má být pěkně tvrdej, surovej a špinavej, kde přes den voní střelnej prach a v noci chrastí chřestýši. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám příliš zkušeností s přepadáváním přerostlého rakouského jelimana, ale jsem si takřka jist, že bych přitom neohrozil svůj život zdaleka tak často, jako Kaktusový kretén. Ale zase by při akci zdaleka nebylo tolik srandy, i když poněkud smutnou se mi jeví skutečnost, že tou nejzábavnější postavou filmu je Jackův kůň. Jinak v tomto snímku divák o trotla nezakopne. Snad jen ten Jack je takový extrovertní trotl, Pěkný Cizinec zase nápadně připomíná introvertního trotla a o Indiánech je škoda něco psát. Je to zkrátka taková westernová kravinka nehodná zraku ctihodného diváka, ale nadržená slečna Nádherná tomu dodává takovou svěží erekci, že je snad i škoda tento snímek nevidět. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Jeden kritik po zhlédnutí filmu napsal, že Arnold Schwarzenegger se svou mimikou i výkonem nevyrovnal hereckým výkonům koní. Arnolda se to tehdy velice dotklo, ale když se později stal slavným hercem, připíchnul si tuto recenzi na čestné místo na zeď své kanceláře. (lekr)
  • Handsome Stranger (Arnold Schwarzenegger) je ve filmu vyzbrojen coltem Single Action Army s hlavní délky 4,75 palce. (JohnSmith)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno