Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Klasické krimiseriály to majú ťažké, s pribúdajúcimi dielmi sa často dostavuje stereotyp spôsobený prevažnou epizodičnosťou a ani kvalitne spracované zápletky už nemusia stačiť. Rovnako ťažké to majú aj spin-offy, u ktorých nebýva zvykom aby pravidelne kvalitatívne porážali svoj predobraz. NCIS sa to podarilo a aj postupom času má divákovi stále čo ponúknuť. Môže za to hlavne celková odľahčenosť a vynikajúca tímová chémia - nie jedinečná v tomto žánri ale stále príjemne osviežujúca. A aj keď sa raz za čas pritrafia aj menej vydarené diely, NCIS je stále istotou, ktorá nikdy vyložene nesklame. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Bratříček bruckheimerovských CSI je opravdu jedinečným seriálem, který si mně získal prvním dílem. Prvních pár dílu jsem v televizi neviděl kvůli tomu, že jsem slyšel, že přichází nový JAG, takže jsem zaklapnul uši a neslyšel. Ovšem s JAG to nemá vůbec nic společného, kromě producenta. Mark Harmon je dokonalým Gibbsem, tak tvrdého, ale na druhou stranu skvělého člověka (postavu) neviděl. Celý tým se dokonale doplňuje, ať už konzervativní Kate, nebo proutníkem DiNozzem. Třetí serii se změnil trošku dabing, což je škoda, ale zvykl jsem si a přišla Cote De Pablo, ze začátku jsem ji nemohl vystát, ale dneska bych to bez ní nevydržel, je o dost jiná než Kate, snad i lepší. Nevím, tohle nemám právo hodnotit, ale rozhodně to serialu neubralo, naopak, posunulo spíš jiným směrem. Dávám plný počet také proto, že veškeré díly nepostrádaji akci, dynamiku, skvělé hlášky a logiku. Rozhodně jeden z nejlepších krimi seriálů za poslední léta. Jen mám jednu výhradu, časem se Gibbs trochu omrzí svým jednotvárným chováním. U mně se to projevilo někdy v půlce třetí serie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Gibbs se dostane dovnitř. Má oprávnění, které ho dostane i k mrtvým mimozemšťanům pohřbeným v Area 51." Nemohu o tomto seriálu napsat nic špatného, protože je mi jasné, že agent Gibbs právě stojí za mnou. Na druhou stranu mu nedám pět hvězd, aby Gibbs viděl, že se ho vůbec nebojím. Ale zase si ho nechci úplně rozházet, takže přidám mé oblíbené Gibbsovo pravidlo č. 18 - Je lepší hledat odpuštění, než žádat povolení. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (532)

  • Gibbsův nůž je Kershaw zero tolerance ZT0350. (Karlosik_4)
  • Herečka Cote de Pablo na soundtracku k seriálu zpívá píseň „Temptation“. [Zdroj: TV Max] (hippyman)

Související novinky

Reklama

Reklama