Reklama

Reklama

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Shit 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční jízda, která nenchá vydechnout ani na sekundu. Možná až na konci se dá trochu vydechnou, protože závěr je trošku očekávanej, ale natolik dobře zpracovanej, že to ani moc nevadí Kupodivu i slušňáček Paul Walker je slušně drsnej a hraje dobře.Za zmínku tady určitě taky stojí karel Roden opět v roli rusáka, ten snad ani nic jinýho nehraje, ale musim uznat, že se na to celkem hodí a to jeho tetování fakt nemá chybu. Jedinej kdo mi moc neseděl je Cameron Bright, ten se desně snaží jít ve stopách Osmenta, ale myslim, že tu svojí tajuplnost děsně přehání, sice na to má dobrej obličej, ale ten jeho neustále stejnej výraz mi za chvilku už šel na nervy, ale jinak byl celkem dobrej. Já jsem fakt dost spokojenej takhle napínavej a dobře zpracovanej akční trhriller se skvělou kamerou sem už nějakou tu dobu neviděl a nebýt trošku slabšího konce, tak by to bylo plných 5*, takhle jsou to jen slabší ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Running Scared / Main Title ,2. Love On A Washing Machine ,3. The Duke ,4. True Grit / “Get Down!” ,5. Chasing The Bullet ,6. Crack House Cacophony ,7. Sitdown ,8. The Boys Hide The Gun / Nicky Comes Clean ,9. I Belong To Him ,10. Equal Measures ,11. Dez & Edele’s ,12. Fire Fight ,13. A Mother’s Instinct ,14. You’re An American ,15. I Knew This Kid … / The Killing Ground ,16. Nobody Knows Nobody / Priceless / Drive To Brighton Beach ,17. Iced! ,18. Aftermath / Across The Pulaski Skyway ,19. MacDaddy / T, I’m Coming Home ,20. I Was Always The Real Joey ,21. A Family United ,22. End Credits ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Holy shit!! Tak tomuhle říkám akční nářez. Wayne Kramer točí akční scény nejlépe jak jen je někdo zrežírovat může a Paul Walker hraje tak, jako nikdy předtím. Tohle je prostě jeden velkej akční nářez, kterýho bych se snad nikdy nepřejedl a mohlo by to bejt klidně ještě o hodně delší. A to je u filmu, kde se za každou větou vyskytuje aspoň jednou fuck, co říct :-) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Fíha... čumím... Naprosto nekompromisní akční jízda.. Film na téma, co všechno se může posrat, když se něco posere. Roden, jako vždy skvělý, Walker velmi dobrý, ostatní herci jakbysmet. Krve spousta, 3 puky do hlavy trošku přehnaný, a z celé té pasáže okolo Pedofilů se skoro až zvedá žaludek. Velmi realistický, naturalistický, a skutečně ani chvíli nenudící nářez. A ten konec mě nikterak nepohoršuje. Naopak.. Nejpoctivějjší 4 hvězdičky, jaký si vůbec dovedete představit! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Bez posledných piatich minút po všetkých stránkach dokonalá filmová jazda zo Scottovsky brilantne vybrúsenými vizuálnymi vychytávkami a nadupaným tempom, ktoré nedovolí divákovi tie bezmála dve hodiny, čoby len na sekundu vydýchnuť. A celé to podtrhujú zaverečné titulky. Dámy a páni toto kus podstivej filmárčiny, ktorá pôsoní medzi pózerskými pseupokusmi o originalitu poslednej doby, ako živá voda. 100% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (20)

  • Režisér Wayne Kramer byl příjemně překvapen, že film dostal od MPAA hned na první pokus označení R místo NC-17, které očekával. (Othello)
  • Thomas Jane odmítl roli Joeyho Gazella. Roli nakonec dostal Paul Walker, který byl druhým kandidátem na tuto roli. (ČSFD)
  • Scéna se stíny na zdi v bytě pedofilních manželů odkazuje na slavnou sćenu se stínem z filmu Upír Nosferatu (1922). (Ignus.cz)

Související novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (více)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Reklama

Reklama