Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Řeknete si o mně, že jsem konzervativec, ale přece jenom dám vždycky přednost Mr Beanovi než tomuto pásmu nejlepších Atkinsonových scén. Pět teda nedám, ale pobavil jsem se dost. Některé scény postavené na slovu jsou velmi dobré (především ty poslední dvě: na pohřbu a s učitelem) a jsou především typicky britské (stojí na černém, suchém, cynickém, nekorektním, humoru.) Ale jak jsem řekl, jsem v tomto ohledu asi konzervativec. Nejvíc jsem se pobavil hlavně u těch scének Beanovského stylu, kde Atkinson pracuje se svým geniálním mimickým úměním. Scéna o randění mě vážně dostala do záchvatu smíchu. Jinak viděno s CZ titulky. Dívat se na to s dabingem, samozřejně nemá smysl. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Geiniální. Smál jsem se od začátku do konce a nestačil se divit, jakým skvělým showmanem a hercem Rowan Atkinson je. Až po shlédnutí tohoto filmu jsem se o Atkinsona začal více zajímat a trochu si rozšířil obzory. Opravdu se divím, že tak plýtvá svým talentem a nehraje mnohem víc. Jak ve filmu, tak v divadle. Zaškatulkování tohoto herce do Mr. Beana je vcelku škoda. PS: Proč je tu Rowan Atkinson Live zařazen jako dokument? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Věčné zatracení nezná úlevy. Je dobré vědět, že před nástupem do pekla se hodí odskočit si na malou, ale pokud jste cizoložník zařazený do fronty k minigilotině, nemusíte to zas až tak řešit.. Exkluzivní komický soubor obličejové mimiky, pohybových kreací a verbálního projevu. Jelikož ty první dva aspekty jsou už trochu známé z příhod jistého majitele plyšového medvídka, nejvíc jsem si užil ten poslední. Luciferův manažer, asertivní indický číšník, či projev otce nevěsty, který si už trénuji na svatbu mé dcery - trojice Atkinson, Curtis, Elton si zkrátka zaslouží absolutorium, stejně tak mediálně upozaděný Angus Deayton ve věčné roli distingovaného udivence. P.S.: Vsadím se, že Jeremy Irons by v demonstraci Shakespearovského herectví nedosáhl takové přesvědčivosti.. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Moja prvá skúsenosť s Rowanom Atkinsonom mimo svojej role Mr.Beana. Histerický smiech počas celej stopáže, tak takto by som krátko charakterizoval tento jedinečný Stand Up, jednoducho créme de la créme komédie._____Divadelný stand up je môjmu srdcu o to drahší, že spolu s kamarátom Ivanom sme hrali „sketch o randení“ na našej stužkovej slávnosti. Nezabudnuteľný zážitok. ()

Pierret 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný sled scének s Rowanem Atkinsonem. Konečně máme přesvědčivý důkaz, že komika tohoto slavného herce se roprostírá kam oči dohlédnou (i kam dohlédnou pouze po smrti :) ) a nezakládá se jen na parodii blbosti. Doporučuji zvláště "Fatal Beating". Český Ivánek je proti tomuhle slabý odvar. Rowan uvařil pořádně hustý Earl Grey with milk and sugar. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama