Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Barak 

všechny recenze uživatele

Pořádná zábava od začátku do konce - fakt nevím, co bych k tomu víc napsal. Rowan Atkinson nám v několika scénkách dokáže, že můžeme na všechno zapomenout a po celých šedesát minut se "božsky" bavit. Nejvíc mě zaujalo - Fatal beatings, Invisible man, Elementary dating, It started with a sneeze, Pink tights & plenty of props (to neznamená, že ostatní jsou k zahození, všechno je to prostě paráda).... ()

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád Mr.Beana! Neměl jsem ho rád před tím než jsem viděl tuto One man show a teď ho nemám rád ještě víc, protože Rowan Atkinson je génius britského a především ale inteligentního humoru.Proto budu předstírat že žádný Bean nikdy nebyl a pana Atkinsona budu chovat v hluboké úctě pro tento majstrštyk scénické komedie "jak si asi nyní uvědomujete, toto je peklo. A já jsem Ďábel, dobrý večer. Ale můžete mi říkat Toby, snažíme se to tu držet neformální" ()

Reklama

4everMan 

všechny recenze uživatele

Celé Atkinsonovo "beanovské" umění shrnuté do jedné hodiny. Několik příběhů, které jsou zpracovány k naprosté dokonalosti hlavně díky Atkinsonovu již zmíněnému umění. Nechybí zde černý humor (který mi imponuje), roztomilé a vtipné scény a také mírné narážky. U této one-man-show by se nemohl rozesmát asi jenom neslyšící (popřípadě nevidomý). Extrémně vtipná záležitost, kterou velice doporučuji (ovšem nedoporučuji u tohoto filmu například večeřet - může se Vám stát to, co jednomu mému kamarádovi, který při scénce Fatal Beatings poté stíral již rozžvýkaný chleba z monitoru počítače...). Nejlepší část je podle mne Základy seznamování (Elementary dating). 95% ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Rowana Atkinsona jako Mr. Beana jsem nikdy neměl moc rád a vůbec se mu nedivím, že ani on nemá tuto svou roli příliš v lásce, ač mu vynesla bohatsví a světoznámost. Oni totiž pak lidi vidí jen tu komickou pomatenou postavičku s krocanem na hlavě a neví, že v jeho podání existuje něco ještě mnohem lepšího, ať už je to BlackAdder nebo právě RAL. ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je skutočným lídrom medzi hviezdami televíznej zábavy. V tomto výbere jeho divadelných skečov sa ukazuje v inom svetle ako vo svojej najznámejšej postave Mr.Beana. Ukazuje, že má skutočný herecký talent vrátane daru reči, ktorý pri Beanovi veľmi neprezentoval. Tieto vynikajúce scénky by mohli (a mali) byť inšpiráciou pre maturantov, ako má vyzerať vtipná scénka na stužkovej ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama