Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Věčné zatracení nezná úlevy. Je dobré vědět, že před nástupem do pekla se hodí odskočit si na malou, ale pokud jste cizoložník zařazený do fronty k minigilotině, nemusíte to zas až tak řešit.. Exkluzivní komický soubor obličejové mimiky, pohybových kreací a verbálního projevu. Jelikož ty první dva aspekty jsou už trochu známé z příhod jistého majitele plyšového medvídka, nejvíc jsem si užil ten poslední. Luciferův manažer, asertivní indický číšník, či projev otce nevěsty, který si už trénuji na svatbu mé dcery - trojice Atkinson, Curtis, Elton si zkrátka zaslouží absolutorium, stejně tak mediálně upozaděný Angus Deayton ve věčné roli distingovaného udivence. P.S.: Vsadím se, že Jeremy Irons by v demonstraci Shakespearovského herectví nedosáhl takové přesvědčivosti.. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Řeknete si o mně, že jsem konzervativec, ale přece jenom dám vždycky přednost Mr Beanovi než tomuto pásmu nejlepších Atkinsonových scén. Pět teda nedám, ale pobavil jsem se dost. Některé scény postavené na slovu jsou velmi dobré (především ty poslední dvě: na pohřbu a s učitelem) a jsou především typicky britské (stojí na černém, suchém, cynickém, nekorektním, humoru.) Ale jak jsem řekl, jsem v tomto ohledu asi konzervativec. Nejvíc jsem se pobavil hlavně u těch scének Beanovského stylu, kde Atkinson pracuje se svým geniálním mimickým úměním. Scéna o randění mě vážně dostala do záchvatu smíchu. Jinak viděno s CZ titulky. Dívat se na to s dabingem, samozřejně nemá smysl. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten chlap je bůh, naprostá dokonalost, která se nikde jinde nevidí. Nehorázně luxusní one man show se jmény žáků, základy randění, Shakespearem a Osudové výprasky, asi ta nejluxusnější scénka jakou jsem kdy viděl, s nehorázně brutálním černým humorem. Jak píše Oskar, to se musí vidět. "Kdyby nebyl mrtvý, nechal bych ho vyloučit" "Cože?" "Ano, vyloučit". Tohle by měla ČT2 vysílat na Silvestra, protože tak moc jsem se smíchy ještě nikdy neřezal. Opravdu zabijácká věc. 100%. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Když jsem na toto vystoupení narazil na internet a zkouknul celou hodinu, netušil jsem, že mi potom bude tolik bolet bránice. Co po hodině, hned po první scéně. Ze všeho nejvice se mi líbily scény se sváděním a Shakespearem. Zkrátka Atkinsonovy nejlepší scénky v 1 hodině, které si prostě nezaslouží nižší hodnocení. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Rowana Atkinsona jako Mr. Beana jsem nikdy neměl moc rád a vůbec se mu nedivím, že ani on nemá tuto svou roli příliš v lásce, ač mu vynesla bohatsví a světoznámost. Oni totiž pak lidi vidí jen tu komickou pomatenou postavičku s krocanem na hlavě a neví, že v jeho podání existuje něco ještě mnohem lepšího, ať už je to BlackAdder nebo právě RAL. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama